Πάτρα: Ένοχος για δεύτερη φορά ο 55χρονος που βίαζε τα παιδιά του

Ελλάδα
Πάτρα: Ένοχος για δεύτερη φορά ο 55χρονος που βίαζε τα παιδιά του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταδίκη και στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών για τον 55χρονο που βίαζε κατ’ εξακολούθηση την θετή του κόρη όταν αυτή ήταν 12 ετών αλλά και τα δύο του φυσικά παιδιά.

Σε πρώτο βαθμό, τον Ιούνιο του 2015, είχε καταδικαστεί ομόφωνα από το Κακουργιοδικείο Πύργου, σε 67 χρόνια κάθειρξη για τις κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της αποπλάνησης παιδιών και της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια.

Και το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών τον καταδίκασε σε 44 έτη κάθειρξη. Η μείωση της ποινής οφείλεται στο γεγονός πως κάποια αδικήματα έχουν παραγραφεί λόγω παρέλευσης χρόνων.

Η υπόθεση είχε εκτυλιχτεί σε ένα από τα νησιά του Ιονίου και έφτασε πρωτόδικα στο ακροατήριο μετά από μήνυση που είχε υποβάλει το 2010, η 18χρονη τότε, θετή κόρη του κατηγορούμενου και η μητέρα της, για συστηματικό βιασμό από τον πατριό της, από την ηλικία των 12 ετών.

Η κοπέλα μόλις έγινε 18 ετών, αντιλήφθηκε ότι ο πατριός της, ασελγούσε και στη μικρότερη αδελφή της, όπως και στο ανήλικο φυσικό του τέκνο, από τις ηλικίες των 11 και 13 ετών αντίστοιχα.

Τότε αποφάσισε να μιλήσει στη μητέρα της, η οποία στο μεταξύ είχε χωρίσει τον κατηγορούμενο, για να αποκαλυφθεί στη συνέχεια η απίστευτη τραγωδία.

Στο Εφετείο βρισκόταν μόνο η θετή κόρη του κατηγορούμενου η οποία για ακόμη μία φορά ήταν καταπέλτης στην κατάθεση της στο δικαστήριο. Η μητέρα της οικογένειας μαζί με τα άλλα 2 παιδιά διαμένουν πλέον στο εξωτερικό.

Πηγή: tempo24.news

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News