Μαχαίρωμα σε γυμναστήριο για… τα μάτια ενός άντρα

Ελλάδα
Μαχαίρωμα σε γυμναστήριο για… τα μάτια ενός άντρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα συνέβησαν την Παρασκευή στις 7:30 το απόγευμα μία 34χρονη υπήκοος Αλβανίας τραυματιζόταν σοβαρά στο χέρι από 25χρονη συμπατριώτισσά της, η οποία τράβηξε σουγιά και της επιτέθηκε.

Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, σύμφωνα με πληροφορίες, έμεινε σοκαρισμένη να κοιτάζει τις δύο γυναίκες να που δέρνονταν με τέτοια μανία, που ήταν αδύνατο να επέμβει για να τις χωρίσει, μέχρι που τα αποδυτήρια γέμισαν αίμα.

Το αιματηρό επεισόδιο συνέβη σε μία χρονική στιγμή που το γυμναστήριο ήταν γεμάτο από κόσμο, με αποτέλεσμα να κυριαρχήσει πανικός και αναστάτωση. Η τραυματίας απομακρύνθηκε από τον αθλητικό χώρο πεζή ενώ αιμορραγούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απευθύνθηκε μόνη της στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και μετά την παροχή πρώτων βοηθειών κρίθηκε σκόπιμο να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Δράστιδα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης φέρεται να είναι μία 25χρονη συμπατριώτισσα του θύματος, η οποία παρέμεινε στα αποδυτήρια μετά τον άγριο τσακωμό. Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που ειδοποιήθηκαν από την τραυματία, την εντόπισαν όντως εκεί, και προχώρησαν στη σύλληψή της. Η δράστιδα σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να δήλωσε ότι κουβαλούσε μαζί της σουγιά, καθώς δεχόταν απειλές για τη ζωή της και φοβόταν.

Το βράδυ της Παρασκευής κρατήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου. Εναντίον της έχει σχηματιστεί δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Η Αστυνομία σύμφωνα με πληροφορίες αποδίδει το επεισόδιο σε διαφορές μεταξύ των δύο γυναικών. Δράστιδα και θύμα φέρονται να αντάλλαζαν μηνύματα μέσω Facebook και να λογομαχούσαν για έναν άνδρα.

Η 25χρονη βρισκόταν στο γυμναστήριο καθώς αθλείται εκεί, όταν σε ανύποπτη χρονική στιγμή φέρεται να την επισκέφτηκε στο αποδυτήριο η συμπατριώτισσά της, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι παντρεμένη και έχει παιδί.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, η δράστιδα αφέθηκε τελικά ελεύθερη με προφορική εντολή Εισαγγελέα. Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου συνεχίζει την προανάκριση για το τι έχει ακριβώς συμβεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News