«Χαροπαλεύει» ο επιχειρηματίας που τον πυροβόλησαν ληστές

Ελλάδα
«Χαροπαλεύει» ο επιχειρηματίας που τον πυροβόλησαν ληστές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο επιχειρηματίας έχει σοβαρότατα τραύματα στον πνεύμονα και το ήπαρ και οι γιατροί στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» δίνουν μάχη για περισσότερες από έξι ώρες. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν έχει υποστεί πολλαπλούς τραυματισμούς στα όργανα, αλλά και στον μηρό.

Το χρονικό της ληστείας

Οι κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι του επιχειρηματία, λίγο μετά τις 5:00 τα ξημερώματα, ενώ εκείνος βρισκόταν μέσα, μαζί με τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά του.

Όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των ληστών προσπάθησε να αντιδράσει και τότε εκείνοι τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ στην πλάτη και τράπηκαν σε φυγή. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Η επίθεση έλαβε χώρα ενώ στο σπίτι βρίσκονταν η σύζυγος του ιδιοκτήτη και τα δύο παιδιά τους. Η Αστυνομία εκτιμά πως κίνητρο των δραστών ήταν η ληστεία. Οι δράστες κατόρθωσαν να διαφύγουν. Σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας.

Στο νοσοκομείο έχουν σπεύσει άνδρες της Ασφάλειας προκειμένου να πάρουν κατάθεση από τη σύζυγο του 52χρονου, η οποία, όμως, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από όσα έζησε. Οι άνδρες της Σήμανσης βρήκαν στο σπίτι δύο κάλυκες από πιστόλι.

Το νέο αυτό περιστατικό έρχεται λίγα 24ωρα μετά την εισβολή ληστών σε σπίτι 88χρονου απόστρατου του Λιμενικού στην Γλυφάδα, ο οποίος αντέδρασε και τους πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και ο ίδιος πριν τελικά να αφεθεί ελεύθερος. Την αντίδραση του 88χρονου είχε καταδικάσει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ο οποίος δεν δίστασε να δηλώσει ότι «εδώ δεν είμαστε Φαρ Ουέστ» παρομοιάζοντας την κίνησή του με τον… μακελάρη στο Πάρκλαντ της Φλόριντα.

«Είναι καλός οικογενειάρχης, ο Θεός να τον βοηθήσει, εγώ στις 5 άκουσα θόρυβο περιπολικά, ασθενοφόρα» δήλωσε γείτονας του 52χρονου, σύμφωνα με τον eleftherostypos.gr.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News