13χρονη μητέρα: «Το μωράκι μοιάζει στο μπαμπά του»

Ελλάδα
13χρονη μητέρα: «Το μωράκι μοιάζει στο μπαμπά του»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Λαυρίου, όταν είδαν να περνά την πόρτα του κέντρου υγείας ένα κοριτσάκι μόλις 13 ετών, που βρισκόταν σε κύηση 37 εβδομάδων.

Η 13χρονη μεταφέρθηκε από το Κέντρο Υγείας Λαυρίου στο μαιευτήριο Αλεξάνδρα όπου και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η 13χρονη, που ζει στην Ξάνθη και είναι Πομάκα, αποκάλυψε ότι ήρθε στην Αθήνα όπου ζει η μητέρα της για να φέρει στον κόσμο το παιδί της:

«Ήρθα να γεννήσω κοντά στη μαμά μου για να με περιποιηθεί και να μου δείξει πώς να προσέχω το μωρό. Τον σύντροφό μου τον ερωτεύτηκα και κλεφτήκαμε γιατί θέλουμε να μείνουμε μαζί. Ο σύντροφος μου έχει μεγάλη αγωνία. Του είπα πώς πήγε η γέννα και σύντομα θα είναι κοντά μας. Το μωράκι μοιάζει στον μπαμπά του».

Ενώ, σύμφωνα με τη μητέρα της 13χρονης: «Το παιδάκι μου αγάπησε έναν 16χρονο και κλεφτήκανε. Εγώ είμαι φτωχή γυναίκα, χήρα. Πουλάω λουλούδια για να ζήσω τα παιδιά και τα εγγόνια μου. Ζω στο Λαύριο και δεν είχα λεφτά να ανέβω στην Ξάνθη. Έτσι πλήρωσα το εισιτήριο για να έρθει το παιδί μου να γεννήσει εδώ στην Αθήνα και να το έχω κοντά μου. Γέννησε φυσιολογικά ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Περιμένω και τον γαμπρό μου και θα τους πάρω όλους μαζί να ζήσουμε στο Λαύριο. Για εμάς τους μουσουλμάνους δεν είναι σπάνιο οι γυναίκες να γεννούν σε μικρή ηλικία, αντιθέτως υπάρχουν κορίτσια που γεννούν και σε πιο μικρή ηλικία».

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News