Ελλάδα

Πυρ και μανία ο Αντ. Κανάκης με τους φαντάρους που βασάνισαν τη σκυλίτσα

Δεν έπεισαν τον Αντ. Κανάκη οι οπλίτες με τη συγνώμη τους

Εξοργισμένος ο παρουσιαστής της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα με την κακοποίηση της σκυλίτσας από τους δύο φαντάρους, στο στρατόπεδο Κονιτσάς, ο οποίος μίλησε για το περιστατικό στην έναρξη της εκπομπής.

Δεν έπεισαν τον Αντώνη Κανάκη με τη «συγνώμη» τους, οι φαντάροι που κακοποίησαν με τον πιο βάναυσο τρόπο το άτυχο ζώο. Ο παρουσιαστής εκδήλωσε την αγανάκτηση και το θυμό του και ανέφερε «ότι δεν αισθάνεται πως η συγνώμη των οπλιτών δεν είναι και τόσο αληθινή».  

Ο ίδιος καταδίκασε την αποτρόπαια πράξη και τόνισε: «Συμβαίνουν παράξενα πράγματα σε αυτή τη χώρα. Τι να πούμε γι’ αυτούς τους φαντάρους… Γι’ αυτά τα παιδιά που έκαναν αυτό το πράγμα με το καημένο το σκυλάκι. Νομίζω ότι τα λόγια τελειώνουν. Να βλέπεις νέα παιδιά, μια χαρά παιδιά και να κάνουν αυτήν την πράξη».

Και συνέχισε «ο θυμός ξεχειλίζει, τα λόγια τελειώνουν, συγνώμες ακούγονται, αλλά… Εγώ προσπαθώ να είμαι άνθρωπος που τιμώ τη συγνώμη, όταν ένας άλλος άνθρωπος την ξεστομίζει. Είναι μεγάλο πράγμα η συγνώμη, έχει αξία, έχει μια δύναμη. Αισθάνομαι ότι αυτές οι συγνώμες δεν είναι και τόσο αληθινές», κατέληξε ο παρουσιαστής.

 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα:

 

 

Σχόλια