Αυτή είναι η σκυλίτσα που πέταξαν από τον γκρεμό οι φαντάροι

Ελλάδα
Αυτή είναι η σκυλίτσα που πέταξαν από τον γκρεμό οι φαντάροι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτη είναι η εξέλιξη του περιστατικού, αναφορικά με το βάρβαρο βασανισμό ενός ανυπεράσπιστου σκύλου. Στο φως της δημοσιότητας ήρθε μετά από την προβολή ενός βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και το οποίο έχει καταγράψει καρέ - καρέ τις κινήσεις των βασανιστών.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα και φωτογραφίες του άτυχου ζώου, το οποίο οι βασανιστές του, δύο φαντάροι από την Κόνιτσα - και ένας τρίτος που κατέγραφε τις κινήσεις τους σε βίντεο – πέταξαν το σκυλί στον γκρεμό.

Στις φωτογραφίες που έδωσε ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων, φαίνεται ένας υγιέστατο σκυλί και σύμφωνα με τον Σύλλογο όπως αναφέρει και σε ανάρτησή του στο Facebook, ο σκύλος έχει ιδιοκτήτη και είναι κυνηγός, ο κ. Γιώργος και κατάγεται από την Θεσπρωτία.

Ο ιδιοκτήτης, σύμφωνα με το δημοσίευμα επικοινώνησε με τον Σύλλογο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων κλαίγοντας όταν αναγνώρισε την σκυλίτσα του στο βίντεο.

Όπως ο ίδιος διευκρίνισε ήταν τριών ετών και χάθηκε στη περιοχή Χιονάδες τον Αύγουστο. Την έψαχναν μέρες, αλλά δε βρήκαν ίχνος της. Πίστεψαν πως την κατασπάραξαν λύκοι. Την λένε Μούργα. Ο αδερφούλης της είναι στο σπίτι του κ. Γιώργου.

Ο κ. Γιώργος θα πάει στην περιοχή με εθελοντές να πάρει την Μούργα του πίσω στο σπίτι της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News