Σοκάρει το βίντεο με τους οπλίτες που βασανίζουν σκυλί και το πετούν σε γκρεμό!

Ελλάδα
Σοκάρει το βίντεο με τους οπλίτες που βασανίζουν σκυλί και το πετούν σε γκρεμό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτη κτηνωδία! Βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταγράφει το βάρβαρο βασανισμό ενός ανυπεράσπιστου ζώου στα χέρια δύο οπλιτών.

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το συγκεκριμένο βίντεο, το οποίο δείχνει να βασανίζουν ένα σκυλί μέχρι θανάτου και να τους βιντεοσκοπεί ένας τρίτος.  

Μάλιστα, οι δύο οπλίτες φαίνεται να το πετούν μακριά με τα χέρια τους σε γκρεμό! Η σκηνή έχει βιντεοσκοπηθεί με κάμερα κινητού τηλεφώνου από τρίτο οπλίτη.

Τι απαντά το ΓΕΣ

«Το θέμα διερευνάται αρμοδίων, ώστε να αποδοθούν άμεσα ευθύνες στους εμπλεκόμενους για τη βάναυση και καταδικαστέα αυτή πράξη», ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Ωστόσο και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Καμμένος, ζήτησε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού την άμεση, ενδελεχή και σε βάθος εξέταση του περιστατικού κακοποίησης ζώου σε στρατιωτικό χώρο, έτσι ώστε να αποδοθούν ευθύνες και να επιβληθούν οι αυστηρότερες προβλεπόμενες ποινές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, οι τρεις στρατιώτες που έχουν διαπράξει την κτηνωδία έχουν απολυθεί, είναι πλέον πολίτες, αλλά έχουν ταυτοποιηθεί, και τα στοιχεία τους θα διαβιβαστούν στην αστυνομία.

Δείτε το επίμαχο βίντεο - Προσοχή! Σκληρές εικόνες: 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News