Στην Ελλάδα Κάρολος και Καμίλα - Ποια μέρη θα επισκεφτούν

Ελλάδα
Στην Ελλάδα Κάρολος και Καμίλα - Ποια μέρη θα επισκεφτούν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιθυμία της Καμίλα θέλουν οι πληροφορίες να είναι η επίσκεψή της μαζί με το διάδοχο του βρετανικού θρόνου Κάρολο στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει ο “Βηματοδότης”, ο Κάρολος ζήτησε από τον κ. Παυλόπουλο να τον προσκαλέσει στην Ελλάδα γιατί το ήθελε πολύ η Καμίλα, και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν του το αρνήθηκε.

Του έστειλε αμέσως την πρόσκληση, αυτός επίσης αμέσως την αποδέχτηκε και καθορίστηκε η ημερομηνία της επίσκεψης: η 9η Μαΐου. Στην Αθήνα ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου θα μείνει μόνο μία ημέρα και τις άλλες δύο συζητά να επισκεφτεί το Ιόνιο και την Τήνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παυλόπουλος δεν προτίθεται να του κάνει επίσημη υποδοχή. Θα του παραθέσει, ωστόσο, επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο. Τις προσκλήσεις στο δείπνο τις ετοιμάζει ο γενικός γραμματέας της Προεδρίας της Δημοκρατίας, πρέσβης Γεννηματάς.

Και στις προθέσεις του είναι να προσκαλέσει τον πρωθυπουργό (μετά συντρόφου), τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης (μετά συζύγου), τον πρόεδρο της Βουλής (μετά συζύγου), την πρεσβευτή του Ηνωμένου Βασιλείου στην Αθήνα (και Βρετανούς διπλωμάτες), υπουργούς, επιχειρηματίες (μετά συζύγων), το Λύκειο Ελληνίδων και μερικούς καλλιτέχνες (καθότι στα επίσημα δείπνα ο κ. Παυλόπουλος έχει καθιερώσει και καλλιτεχνικό πρόγραμμα).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News