Ο Βαγγέλης που έγινε Ανδρομέδα μας δείχνει τη νέα της ταυτότητα

Ελλάδα
Ο Βαγγέλης που έγινε Ανδρομέδα μας δείχνει τη νέα της ταυτότητα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκίνησαν οι αλλαγές στα στοιχεία και τα δημόσια έγγραφα των ενδιαφερομένων ατόμων πέντε μήνες μετά την υπερψήφιση στη Βουλή του νομοσχεδίου για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου.

Ο 30χρονος Βαγγέλης Ψαρός από τη Μυτιλήνη, που είχε αιτηθεί στο Ειρηνοδικείο Μυτιλήνης την αλλαγή της ληξιαρχικής πράξης γέννησης και βάπτισής του, και συγκεκριμένα τη διόρθωση του αναγραφόμενου φύλου από «άρρεν» σε «θήλυ», του «Ευάγγελος» σε «Ανδρομέδα» και του «Ψαρός» σε «Ψαρού», από χτες, Τρίτη, κρατάει στα χέρια τη νέα ταυτότητα.

Σύμφωνα με το protothema.gr, η Ανδρομέδα Ψαρού παρέλαβε από το Τμήμα Ασφαλείας του Ζωγράφου την ταυτότητά της, δηλώνοντας ευτυχισμένη και δικαιωμένη. 

«Επιτέλους. Μετά από μήνες υπομονής και επιμονής δικαιώθηκα! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλοι οι συνοδοιπόροι μου που ακολουθούν τον ίδιο δρόμο μαζί μου να πετύχουνε κάθε όνειρο και στόχο. Χωρίς εσάς αγαπημένοι μου φίλοι δεν θα τα είχα καταφέρει. Το να αγαπάς τον εαυτό σου είναι η επιτομή της ύπαρξης σου» έγραψε η ίδια στους λογαριασμούς της στα social media, «ανεβάζοντας» ως απόδειξη και τη νέα της ταυτότητα.

Δείτε τη νέα της ταυτότητα:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News