Ελλάδα

Ο Αυγενάκης διέγραψε ΟΝΝΕΔίτισσα καλλονή από τη Ν.Δ.

Στη διαγραφή της ΟΝΝΕΔδίτισσας καλλονής, Έλλης Παπαγγελή, από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Και αυτό γιατί η αρχαιολόγος - μοντέλο και στέλεχος της νεολαίας του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, ανήρτησε μία φωτογραφία, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: «Αν τιμωρηθούμε, δεν… πάμε στον πόλεμο σε περίπτωση επιστράτευσης», ενώ σε παρακάτω σχόλιο ανέφερε: «Θα πάνε, αλλά με το βουλγαρικό στρατόπεδο».

Τα παραπάνω προσβλητικά της σχόλια για τη Μακεδονία και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, τα οποία εμμέσως πλην σαφώς χαρακτήρισαν ως «Βούλγαρους» του οπαδούς του ΠΑΟΚ, οδήγησαν την ηγεσία της ΝΔ και συγκεριμένα το Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, να διαγράψει το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ, Έλλη Παπαγγελή από το κόμμα.

Να σημειωθεί ότι το μοντέλο – αρχαιολόγος «κατέβασε» την επίμαχη ανάρτηση από το Instagram, η οποία και οδήγησε στη διαγραφή.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Με απόφαση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. κ. Λευτέρη Αυγενάκη διαγράφεται το μέλος του κόμματος, η Κα Αγγελική – Έλλη Παπαγγελή.

Είναι αυτονόητο ότι τέτοιου είδους διχαστικές δηλώσεις, προσβάλλουν όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας στη Βόρεια Ελλάδα. Επιπλέον, οι θέσεις αυτές δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες της Παράταξής μας».

Σχόλια