Θρίλερ με τη δολοφονία του 19χρονου μπροστά στα μάτια της φίλης του

Ελλάδα
Θρίλερ με τη δολοφονία του 19χρονου μπροστά στα μάτια της φίλης του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε θρίλερ μετατρέπεται η υπόθεση της στυγερής δολοφονίας ενός 19χρονου, μπροστά στα μάτια της φίλης του, με τα ερωτήματα που τίυθενται να είναι εάν πρόκειται για ληστεία, ή για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Αν και οι αρχικές πληροφορίες από την κατάθεση της 18χρονης που ήταν μαζί με το αγόρι στην πλατεία Ηρώων όταν δέχθηκε το θανάσιμο χτύπημα στο θώρακα «έδειχναν» ληστεία, όσο περνάνε οι ώρες οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει την υπόθεση κλίνουν προς την εκδοχή το άγριο φονικό να οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Η 18χρονη στην πρώτη κατάθεσή της στους αστυνομικούς είχε υποστηρίξει ότι οι δράστες ήταν τρεις και φορούσαν κουκούλες. 

Σύμφωνα με την ίδια πλησίασαν τον 19χρονο, του ζήτησαν το κινητό και τα χρήματά του και όταν αυτός αντιστάθηκε εκείνοι «έβγαλα κάτι και τον χτύπησαν στον θώρακα».

Το φονικό συνέβη στις 5 τα ξημερώματα στην πλατεία Ηρώων. Σύμφωνα με την κοπέλα, η οποία επέστρεφε από διασκέδαση μαζί με τον 19χρονο, στο σημείο βρίσκονταν και άλλα άτομα

Πλέον η αστυνομία αναζητά τους αυτόπτες μάρτυρες προκειμένου με τη βοήθειά τους να εντοπίσει τους τρεις δράστες που τραυμάτισαν θανάσιμα το 19χρονο αγόρι μπροστά στα μάτια της φίλης του.

Ο 19χρονος ζούσε στο Νέο Ηράκλειο και κατά πληροφορίες εργαζόταν ως delivery για επιχείρηση στο Μαρούσι. Γείτονές του τον περιγράφουν ως αγαπητό παιδί.

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News