default-image

Μαρούσι: Πήγαν να ληστέψουν 19χρονο, αντιστάθηκε, τον σκότωσαν

Ελλάδα
Μαρούσι: Πήγαν να ληστέψουν 19χρονο, αντιστάθηκε, τον σκότωσαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θανάσιμα τραυματισμένος μεταφέρθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες από την περιοχή του Αμαρουσίου σε νοσοκομείο 19χρονος που ήταν θανάσιμα τραυματισμένος από αιχμηρό αντικείμενο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το περιστατικό έλαβε χώρα στις 5 τα ξημερώματα όταν τρία άτομα πλησίασαν στην Πλ. Ηρώων ένα νεαρό ζευγάρι με στόχο πιθανόν να το ληστέψουν. Πιθανό σενάριο με βάση τα πρώτα δεδομένα είναι πως ο 19χρονος αντιστάθηκε με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Για το περιστατικό καταθέτει στο τμήμα δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας η κοπέλα που ήταν μαζί του, 18 ετών.

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για την Αστυνομία

«Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα αυτή τη στιγμή όσον αφορά τη δολοφονία του 19χρονου στο Μαρούσι. Μπορεί να οφείλεται σε τυχαίο διαπληκτισμό, σε προσωπικές διαφορές ή ακόμη και σε ληστεία», τόνισαν στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πριν από λίγο, αστυνομικές πηγές σχετικά με την ανθρωποκτονία του νεαρού άνδρα, στις 5:20 τα ξημερώματα, στην πλατεία Ηρώων του Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θύμα ήταν μαζί με μια 18χρονη κοπέλα όταν δέχθηκε επίθεση από άγνωστο δράστη, ο οποίος τον τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν ο δράστης ήταν μόνος του ή με παρέα άλλων ατόμων, την στιγμή που μαχαίρωσε τον άτυχο 19χρονο.

Σημειώνεται ότι αμέσως μετά το θύμα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Η κοπέλα που ήταν μαζί του βρίσκεται σε κατάσταση σοκ στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου συνεχίζει να δίνει κατάθεση σε αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Πηγή: kathimerini.gr - ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News