default-image

Σκανδαλίδης: «Τσίπρας & ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα αποτελέσουν το οριστικό τέλος του παλιού»

Ελλάδα
Σκανδαλίδης: «Τσίπρας & ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα αποτελέσουν το οριστικό τέλος του παλιού»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Έφεραν τη χώρα πίσω στις χειρότερες στιγμές της μεταπολιτευτικής μας δημοκρατίας. Ο Αλέξης Τσίπρας και οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχουν καμία σχέση με το καινούργιο και ελπίζουμε να αποτελέσουν το οριστικό τέλος του παλιού. Αυτό εξαρτάται από εμάς», τόνισε ο πρώην υπουργός Κώστας Σκανδαλίδης μιλώντας στο ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής.

Μίλησε για την ήττα της σοσιαλδημοκρατίας, την υποχώρηση των προοδευτικών δυνάμεων και τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας και σημείωσε ότι «αν θέλουμε να εκφράσουμε το αίτημα της προόδου πρέπει να πάρουμε οριστικά την απόφαση: δεν υπερασπιζόμαστε το σύστημα συμφερόντων που κυριαρχεί θέλουμε δημοκρατικά και προοδευτικά να το αλλάξουμε. Δεν απεμπολούμε τη δυνατότητά μας να κυβερνάμε θέλουμε να καθορίσουμε τον τρόπο διακυβέρνησης της χώρας μετά τις εκλογές. Θέλουμε να είμαστε ταυτόχρονα δύναμη ανατροπής και νέας αλλαγής και δύναμη προοδευτικής διακυβέρνησης».

Ο Κώστας Σκανδαλίδης υπογράμμισε ότι «με το ΣΥΡΙΖΑ μας χωρίζει τεράστια απόσταση που έχει να κάνει με τη δημοκρατία, με τη ΝΔ μας χωρίζει η κοινωνική δικαιοσύνη. Εμείς θέλουμε τη δική μας αυτόνομη πορεία» και πρόσθεσε «ο νέος φορέας ιδρύεται στην πορεία για την κρισιμότερη εκλογή για τη χώρα. Ο δρόμος που χαράξαμε δεν έχει επιστροφή ή νικάμε ή χάνουμε και σκορπίζουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News