Ρέππας: «Ζητούν συνεργασία για την εξουσία κι εμείς συνεννόηση για την πατρίδα»

Ελλάδα
Ρέππας: «Ζητούν συνεργασία για την εξουσία κι εμείς συνεννόηση για την πατρίδα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θέλουμε ένα Κίνημα Αλλαγής που θα είναι ένα αυθεντικό λαϊκό και πατριωτικό κίνημα», τόνισε στο ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής ο πρώην υπουργός Δημήτρης Ρέππας και πρόσθεσε: «Λαϊκό είναι οτιδήποτε αναδεικνύει τον πολίτη σε πρωταγωνιστή και πατριωτικό είναι οτιδήποτε κάνει την πατρίδα μεγάλη, όχι ως πληθυσμό και έκταση, αλλά υπηρετεί μεγάλες αρχές και ιδανικά».

Χαρακτήρισε το συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής "συνέδριο μνήμης και συνέδριο προσδοκίας" και υπογράμμισε ότι "δεν θα αποκοπούμε από τις ρίζες μας. Να δώσουμε μάχη υπερασπιζόμενοι το κόμμα μας απέναντι στην προπαγάνδα που προσπάθησε να το διαλύσει".

Ο κ. Ρέππας μιλώντας για το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ είπε ότι άκουσε τους εκπροσώπους τους στο συνέδριο να μιλούν με καλά λόγια για το Κίνημα Αλλαγής και τόνισε «προφανώς ήταν ματιασμένοι. Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς αυτή τη μεταμφίεσή τους. Μας ζητούν συνεργασία για την εξουσία, εμείς τους ζητήσαμε συνεννόηση για την πατρίδα και την αρνήθηκαν. Εμείς δεν έχουμε γνώμονα την εξουσία έχουμε γνώμονα την πατρίδα».

Τέλος ο πρώην υπουργός αφού υπερασπίστηκε την πολιτική των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι «ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ έχουν οδηγήσει τη χώρα σε αδιέξοδα διότι καθοδηγούνται από τις δημοσκοπήσεις. Η ΝΔ είναι το παλαιότερο παλιό και ο ΣΥΡΙΖΑ το νέο παλιό», ανέφερε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News