Κακοποίηση από τους γονείς κατήγγειλαν οι αδερφές από το Δήλεσι

Ελλάδα
Κακοποίηση από τους γονείς κατήγγειλαν οι αδερφές από το Δήλεσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με την εξαφάνιση των δύο ανήλικων κοριτσιών ηλικίας 16 και 17 ετών μαζί με έναν 19χρονο φίλο τους, από το σπίτι τους στο Δήλεσι την περασμένη Δευτέρα.

Πίσω από τη φυγή φαίνεται ότι κρύβεται μια ιστορία οικογενειακής βίας.

Τα δυο κορίτσια, όπως ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού, επικοινώνησαν με την αστυνομία και αποκάλυψαν είχαν βρει καταφύγιο στο Ναύπλιο μαζί με τον 19χρονο φίλο τους, ο οποίος τυγχάνει ανιψιός γνωστής ηθοποιού.

Στο τηλεφώνημά τους στις Αρχές τα δυο κορίτσια, η 17χρονη Ντενίσα και η 16χρονη Εμμανουέλα φέρονται να αποκάλυψαν πως υπήρχαν συχνές σκηνές βίας από τους γονείς τους εναντίον τους.

Ήδη τα δυο κορίτσια και ο 19χρονος βρίσκονται για κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα του Σχηματαρίου, όπως είπε η θεία του 19χρονου η οποία μίλησε στο protothema.gr

«Δίνουν κατάθεση τα κοριτσάκια μαζί με τον ανιψιό μου στο Αστυνομικό Τμήμα του Σχηματαρίου. Από ότι γνωρίζω, ο ανιψιός μου θα επιστρέψει στο σπίτι κι όσο για τα κοριτσάκια, δεν γνωρίζω περισσότερα γιατί αρνούνται να επιστρέψουν στο σπίτι» λέει η θεία του 19χρονου.

O 19χρονος ο οποίος είχε ενημερώσει τον πατέρα του για τα οικογενειακά προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι δυο φίλες του, φαίνεται να είναι εκείνος που τις έπεισε να μιλήσουν στην αστυνομία.

Από τις καταθέσεις των κοριτσιών αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία για υπόθεση της οικογενειακής βίας. Στη συνέχεια, θα αναλάβουν δράση οι εισαγγελικές αρχές προκειμένου να διερευνήσουν τις καταγγελίες για κακοποίηση στο οικογενειακό περιβάλλον και στη συνέχεια να αποφασίσουν αν τα κορίτσια θα επιστρέψουν στο σπίτι τους ή σε κάποια δομή φιλοξενίας.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού»:

Η αναζήτηση της Ντενίσα Ντ., 17 ετών και της Εμμανουέλας Ντ., 16 ετών, έληξε σήμερα το πρωί, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών ανθρώπων που τις αναζητούσαν.

Η Ντενίσα Ντ. και η Εμμανουέλα Ντ. βρέθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους. Κατόπιν επικοινωνίας που είχαν τα δύο κορίτσια μέσω της «Ευρωπαϊκής Γραμμής Για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» του «Χαμόγελου του Παιδιού» και τη στήριξη που λάβανε, δημιουργήθηκε ένα κλίμα εμπιστοσύνης, το οποίο οδήγησε στη διασύνδεσή τους με τις Αστυνομικές Αρχές και στην εύρεσή τους.

«Tο Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Ντενίσα Ντ. και στην Εμμανουέλα ΝΤ. και στην οικογένειά τους για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Τι είχε πει η μητέρα των κοριτσιών για την επικοινωνία που είχαν:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News