Ελλάδα

Μίλησαν με τη μητέρα τους οι δύο αδερφές στο Δήλεσι - Δε θέλουν να γυρίσουν πίσω

Σημάδι ζωής στη μητέρα τους έδωσαν οι δύο αδελφές από το Δήλεσι που λείπουν από το σπίτι τους από την προηγούμενη Δευτέρα.

Τα δύο ανήλικα κορίτσια σύμφωνα με την εκπομπή Τatiana Live εξαφανίστηκαν μαζί με τον φίλο της μιας αδελφής. Έτσι η εξαφάνιση στο Δήλεσι είναι τριπλή.

Τα κορίτσια σύμφωνα με την εκπομπή φέρονται να αντιμετώπιζαν κάποιο πρόβλημα στο σπίτι τους από το οποίο ήθελαν να ξεφύγουν. Ταυτόχρονα με τις δύο αδελφές, χάθηκαν και τα ίχνη ενός 18χρονου αγοριού που φέρεται να είχε σχέση με τη μικρή αδελφή.

Ο νεαρός που είναι ενήλικος είναι ανιψιός της γνωστής ηθοποιού Μαίρης Χαλκιά, η οποία μίλησε επίσης στην εκπομπή και είπε ότι τις τελευταίες μέρες κάτι τον ανησυχούσε.

Όπως προκύπτει από τις μαρτυρίες, ο νεαρός πιθανόν γνωρίζοντας τα προβλήματα που είχαν τα κορίτσια θέλησε να τα βοηθήσει και έτσι τα τρία παιδιά το έσκασαν όλα μαζί. Οι μαρτυρίες φίλων των κοριτσιών στην εκπομπή υποστηρίζουν ότι ο νεαρός θέλει μόνο να βοηθήσει τα κορίτσια και είναι μαζί τους από αγάπη για να τις προστατεύσει.

Όπως ανέφερε το μήνυμα ενός φίλου των παιδιών στην εκπομπή: «Τα κορίτσια προτιμούν το ίδρυμα από το να γυρίσουν στο σπίτι τους».

«Είμαστε καλά»

Οι δύο αδελφές κατά τη διάρκεια της εκπομπής επικοινώνησαν με τη μητέρα τους, της είπαν ότι όντως βρίσκονται με τον 18χρονο και ότι δεν θέλουν να γυρίσουν. Η μητέρα τους απηύθυνε νέα έκκληση στα κορίτσια να επιστρέψουν και να λύσουν όλοι μαζί όποιο πρόβλημα υπάρχει, ενώ υποσχέθηκε να μην τους μαλώσει αν αποφασίσουν να γυρίσουν.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η μητέρα έχει να δει τις κόρες της από την περασμένη Δευτέρα το πρωί, όταν εκείνες ξεκίνησαν για να πάνε σχολείο. Πήγαν από τη δουλειά της μητέρας τους με τις σάκες τους και τον μικρότερο αδελφό τους. Άφησαν τον μικρό στη μαμά τους και είπαν ότι πάνε στο σχολείο. Έκτοτε τα ίχνη τους χάθηκαν.

Οι δύο αδελφές, 17 και 16 ετών, εξαφανίστηκαν χωρίς χρήματα και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Οι αδελφές είχαν επικοινωνήσει και το απόγευμα της εξαφάνισης με τη μητέρα τους την οποία ενημέρωσαν ότι είναι καλά στην υγεία τους, και της είχαν ζητήσει και τότε να μην ανησυχεί.

Πηγή: newsit.gr

Σχόλια