Ελλάδα

Τον βρήκε μετά από χρόνια και τον έχασε για πάντα: Νεκρός ο εξαφανισμένος δικηγόρος

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η υπόθεση εξαφάνισης ενός δικηγόρου από τις ΗΠΑ, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν το Νοέμβριο στην Τήνο.

Η σορός του 69χρονου Μπομπ Μέγιερ, εντοπίστηκε τυχαία σε λαγκάδι από επαγγελματία φωτογράφο, σχεδόν τέσσερις μήνες μετά το χαμό του. Ήταν σε προχωρημένη σήψη σε ένα χιλιόμετρο απόσταση από το σημείο όπου είχε βρεθεί  το αυτοκίνητο του.

Η σύζυγος του Γκέιλ Χάιτζερλινκ αναγνώρισε τα ρούχα του και τα προσωπικά του αντικείμενα. Η σορός του θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιά για νεκροψία - νεκροτομή, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

 

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο συνταξιούχος δικηγόρος είχε χαθεί το μεσημέρι της  Κυριακής 19 Νοεμβρίου 2017, όταν έφυγε για μια βόλτα με το αυτοκίνητο του. Δύο μέρες αργότερα το όχημα εντοπίστηκε από οδηγό ενός απορριμματοφόρου, σε απομακρυσμένο δρόμο στην περιοχή Κοσσίνι.

 

Η τρυφερή ιστορία του δικηγόρου και της συζύγου του

Η ιστορία του Μπόμπ που επέλεξε την Τήνο για να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του με την αγαπημένη του, είναι ξεχωριστή.

Η επαφή της συζύγου του άτυχου Μπομπ με την Τήνο ξεκίνησε όταν πρωτοπήγε στο νησί για να εκπαιδευτεί στην γλυπτική μαρμάρων.

Η μοίρα εμφάνισε τότε στη ζωή της τον έρωτα των φοιτητικών της χρόνων: Το δικηγόρο Μπομπ Μέγιερ που την αναζήτησε μετά από χρόνια, όταν πέθανε η πρώτη του γυναίκα.

Παντρεύτηκαν και πριν από έναν χρόνο, μετοίκησαν στην Τήνο από τη Νέα Υόρκη όπου ζούσαν.

 

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: anikolouli.gr

Σχόλια