Ελλάδα

Σαλαμίνα: Συνελήφθη για τα... μπλεξίματα της κόρης του

Μία περιπέτεια ζει από σήμερα το πρωί ένας 40χρονος πατέρας ο οποίος συνελήφθη λόγω της 17χρονης κόρης του.

Η κατηγορία που τον βαρύνει είναι η παραμέληση ανήλικου τέκνου και μη παρεμπόδιση του στην τέλεση αξιόποινης πράξης. Όλα αυτά κατόπιν προφορικής εντολής του εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

Η 17χρονη συνελήφθη βραδινές ώρες της Πέμπτης στο λιμάνι Παλουκίων Σαλαμίνας μαζί με έναν 18χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν οκτώ πλαστικές συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους τριάντα δύο γραμμαρίων.

Ο 40χρονος συνελήφθη, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τομέα Ανάκρισης και Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, στο οικείο λιμενικό κατάστημα όπου προσήλθε ο ίδιος αυτοβούλως, πρώτες πρωινές ώρες .

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα η 17χρονη και ο 18χρονος εντοπίστηκαν δίπλα σε Ι.Χ.Ε. όχημα όπου επέβαιναν δύο αλλοδαποί άνδρες ηλικίας 17 και 24 ετών και στο πορτ μπαγκάζ του οποίου βρέθηκαν τρεις μεγάλες σακούλες που περιείχαν χίλια τριακόσια εξήντα συνολικά λαθραία πακέτα τσιγάρων, διαφόρων επωνυμιών, καθώς και πενήντα συσκευασίες καπνού των πενήντα γραμμαρίων (50gr) η καθεμία χωρίς να φέρουν την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Οι αλλοδαποί έχουν συλληφθεί από στελέχη του Γ΄ Λιμενικού Τμήματος Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Σχόλια