Συγκλόνισε η μητέρα με τα 11 παιδιά στο συλλαλητήριο της Κυριακής

Ελλάδα
Συγκλόνισε η μητέρα με τα 11 παιδιά στο συλλαλητήριο της Κυριακής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χιλιάδες παριστάμενους στο συλλαλητήριο ενάντια στα νέα θρησκευτικά, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στα Προπύλαια, καθήλωσε μία πολύτεκνη μητέρα, στην ομιλία της από το βήμα του συλλαλητηρίου.

Με αγωνία τόνισε πως ως μητέρα δεν μπορεί να είναι απαθής αφού όποια προσπάθεια κάνει η οικογένεια, αποδομείται από τα νέα βιβλία και μάλιστα σε μια εποχή που η κοινωνία μας, όσο ποτέ άλλοτε, φωνάζει ότι η μόνη της ελπίδα είναι ο Θεός.

Η πολύτεκνη μητέρα, σύμφωνα με το ekklisiaonline.gr, τόνισε μεταξύ άλλων, πως «χρέος και ευθύνη των γονέων είναι να αγρυπνούμε για τα δώρα του Θεού, τα παιδιά μας!».

Μετά την ομιλία - καταπέλτη, σύσσωμο το πλήθος ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Πιο αναλυτικά, η πολύτεκνη μητέρα τόνισε: 

«Είναι χρέος και ευθύνη μας να αγρυπνούμε για αυτά τα δώρα του Θεού, τα παιδιά μας.

Η αγωγή τους και η μόρφωσή τους πρέπει να μας ενδιαφέρει. Τα νέα βιβλία των θρησκευτικών είναι επιτακτική ανάγκη να αποσυρθούν και να αντικατασταθούν γιατί δημιουργούν προβλήματα, όχι μόνο στο παιδί, αλλά και στην οικογένεια που προσπαθεί να ανορθώσει σωστά την εικόνα του Χριστού μέσα τους.

Όποια προσπάθεια κάνει η οικογένεια, αποδομείται από τα νέα βιβλία και μάλιστα σε μια εποχή που η κοινωνία μας, όσο ποτέ άλλοτε, φωνάζει ότι η μόνη της ελπίδα είναι ο Θεός.

Ευθύνη μας, να αγρυπνούμε και να συνεχίσουμε το έργο των πατέρων, των Αγίων, που δημιουργήθηκαν από γονείς που προσεύχονταν και φρόντιζαν για την αγωγή τους και έτσι ανέδειξαν Αγίους όπως τον σημερινό εορταζόμενο Άγιο Γρηγόριο τον Παλαμά.

Πώς μπορούμε να μείνουμε εμείς απαθείς σαν γονείς; Διαφωνούμε και διαμαρτυρόμαστε με όλη τη δύναμη της φωνής μας. Όχι στα νέα θρησκευτικά.

Οφείλουμε να είμαστε άξιοι συνεχιστές της ορθόδοξης κληρονομιάς μας όπως μας την παρέδωσαν οι πατέρες και οι Τρεις Ιεράρχες.

Οι επόμενες γενιές, κάποτε θα μας ευχαριστούν. Την τρεμάμενη φλογίτσα της πίστης που σιγοκαίει στον κάθε Έλληνα, καλούμαστε να την ενώσουμε με το αναστάσιμο Φως του Χριστού μας για να φοβιστούν τα σκοτάδια.

Ευχόμαστε η αγωνία του σήμερα να γίνει εφαλτήριο για ένα καινούριο αύριο. Το οφείλουμε στα παιδιά μας, το αξίζουν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News