Αγρίνιο: Νέα καταγγελία για αποπλάνηση αγοριών από 30χρονο

Ελλάδα
Αγρίνιο: Νέα καταγγελία για αποπλάνηση αγοριών από 30χρονο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησαν ανήλικα αγόρια, τα οποία έπεσαν στην «παγίδα» του 30χρονου παιδεραστή.

Αποτροπιασμό και ανατριχίλα προκαλεί η υπόθεση με τις καταγγελίες για αποπλάνηση αγοριών στο Αγρίνιο από έναν 30χρονο, ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος δύο 14χρονων αγοριών, ενώ μάλιστα τους έδινε και χρήματα εξαγοράζοντας τη σιωπή τους.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις με τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά τις καταγγελίες των δύο μητέρων από το Αγρίνιο ότι τα παιδιά τους έπεσαν θύματα «σεξουαλικής κακοποίησης» από 30χρονο ο οποίος τους πλήρωσε για να μην μιλήσουν.

Και ενώ η προανάκριση από την Αστυνομία βρίσκεται σε εξέλιξη, φαίνεται να υπάρχει και τρίτη περίπτωση παιδιού.

Ο 30χρονος, φερόμενος ως δράστης έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν την Αστυνομία και φέρεται να προσέγγισε τους δυο 14χρονους και αφού τους έπεισε τους οδήγησε στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σπίτι του είδαν ταινία πορνό και στη συνέχεια ο 30χρονος αυνανίστηκε μπροστά τους και με βάση τις μαρτυρίες αυνάνισε και τους ανηλίκους.

Οι ίδιες πληροφορίες, όπως μεταδίδει ο ιστότοπος eleytherostypos.gr, λένε πως ο 30χρονος χαρτζιλίκωσε τους ανηλίκους για να μην μιλήσουν, όμως ο ένας μίλησε και έτσι ξεκίνησε σιγά-σιγά να ξετυλίγεται το κουβάρι αυτής της σοκαριστικής υπόθεσης.

Τώρα, τρίτη μητέρα κατήγγειλε αποκλειστικά στο AgrinioSite.gr πως και ο γιος της δεχόταν προτάσεις από τον 30χρονο να βρεθούν και πως είχε πάει και στο σπίτι του.

Όπως αποκάλυψε τον παρότρυνε να ξυρίσει τα γεννητικά του όργανα, όπως και το έκανε, πως δεχόταν αμέτρητα μηνύματα στο Facebook και στο κινητό, τα οποία εντόπισε η ίδια η μητέρα και κατήγγειλε το περιστατικό τον Οκτώβριο του 2017 στην αστυνομία, χωρίς όμως η έρευνα να συνεχιστεί ή να γίνει το παραμικρό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News