Στο φως φωτογραφίες με την Ειρήνη Λαγούδη νεκρή στο αυτοκίνητό της

Ελλάδα
Στο φως φωτογραφίες με την Ειρήνη Λαγούδη νεκρή στο αυτοκίνητό της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θρίλερ δίχως τέλος για την οικογένειά της που επιμένει κόντρα στην αστυνομία ότι ο θάνατος της γυναίκας είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.

Δύο μήνες σχεδόν μετά από την ημέρα που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη, έρχεται στο φως της δημοσιότητας μία φωτογραφία – ντοκουμέντο, η οποία δείχνει την άτυχη Ειρήνη νεκρή στο πίσω κάθισμα του οχήματός της.

Στη φωτογραφία φαίνεται σημάδι από το παπούτσι της 44χρονης στο τζάμι πίσω από τη θέση του συνοδηγού. Πρόκειται για το στοιχείο που αναφέρει στο πόρισμά του και ο πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Ανδριανός Γκουρμπάτσης, ο οποίος έχει μιλήσει για σκηνοθετημένη αυτοχειρία.

Στη φωτογραφία που για προφανείς λόγους έχει γίνει επεξεργασία  το θύμα ή αυτόχειρας φορά ένα λευκό μπλουζάκι και είναι ξαπλωμένο στο πίσω κάθισμα, με το κεφάλι πίσω από τη θέση του οδηγού και τα πόδια πίσω από τη θέση του συνοδηγού.

Την εικόνα έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας, σύμφωνα με το iefimerida.gr, Βασίλης Ταουξής, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι το αποτύπωμα αυτό αποκαλύπτει την απέλπιδα προσπάθεια της γυναίκας να βγει από το φλεγόμενο αυτοκίνητο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News