Ελλάδα

Συγκλονισμένοι οι γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτών

«Δεν έχουμε καμία επικοινωνία με τα παιδιά μας – Κάνουμε υπομονή»

«Πιστεύουμε στο Θεό και ελπίζουμε όλα να τελειώσουν σύντομα. Η μόνη ενημέρωση που έχουμε είναι από τις τηλεοράσεις και τα sites» λέει ο πατέρας του Δημήτρη Κούκλατζη.

Τη δική τους αγωνία βιώνουν οι συγγενείς των δύο στρατιωτών που «συνελήφθησαν» από Τούρκους στρατιώτες και βρίσκονται στη γειτονική χώρα.

Αυτό που θέλουν να ξέρουν προς το παρόν είναι αν είναι καλά στην υγεία τους τα δύο παιδιά, αφού όπως αναφέρουν στον ιστόποπο protothema.gr, δεν έχουν καμία επικοινωνία ούτε ενημέρωση.

Ο πατέρας και ο θείος του ενός μίλησαν στο  protothema.gr γεμάτοι αγωνία για την τύχη του παιδιού τους: «Το μόνο που κάνουμε είναι υπομονή. Δεν έχουμε μάθει ούτε πώς έγινε, αλλά ούτε τι κάνει τώρα το παιδί μας» είπε ο πρώτος.

Και προσέθεσε: «Πιστεύουμε στο Θεό και ελπίζουμε όλα να τελειώσουν σύντομα. Η μόνη ενημέρωση που έχουμε είναι από τις τηλεοράσεις και τα sites».

Ο θείος του, από την άλλη, είπε: «Δεν έχουμε καμία επικοινωνία με το παιδί μας και θέλουμε να μάθουμε αν είναι καλά στην υγεία τους και τα δυο παιδιά. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση. Ας είναι καλά στην υγεία τους τα παιδιά και τα διεθνή θέματα θα λυθούν».

Σχόλια