Ελλάδα

Συλλαλητήριο ενάντια στα νέα θρησκευτικά

Στο συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα την «Χριστομαχία στα νέα Θρησκευτικά και της συνέπειές της στην αγωγή των νέων μας».

Aνέλπιστα μεγάλη αναμένεται η συμμετοχή στο συλλαλητήριο εναντίον των νέων θρησκευτικών όπως καταγράφουν οι φορείς που έχουν επιμεληθεί την οργάνωση

Με το σύνθημα: «Λέμε όχι στα νέα θρησκευτικά» και αίτημα την επιστροφή των βιβλίων, την Κυριακή 4 Μαρτίου και ώρα 1 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο και πορεία στα Προπύλαια, με κεντρικό ομιλητή τον καθηγητή Παιδαγωγικής - Χριστιανικής Παιδαγωγικής της Θεολογικής ύλης του ΑΠΘ και πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων - (ΠΕΘ), κ. Ηρακλή Ρεράκη.

Θέμα της ομιλίας θα είναι η «Χριστομαχία στα νέα Θρησκευτικά και της συνέπειές της στην αγωγή των νέων μας».

Το συλλαλητήριο διοργανώνουν η Ανώτατα Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ), η Ένωση Ρωμυοσύνη (Ε.ΡΩ.), η Εστία Πατερικών Μελετών, η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων (ΠΕΘ), η Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων (Π.Ε.ΦΙ.Π.), η Πανελλήνιος Ένωσις Γονέων «Η Χριστιανική Αγωγή» (ΓΕΧΑ), ο Σύλλογος Ορθοδόξου Ιεραποστολικής Δράσεως «Ο Μέγας Βασίλειος». 

Επίσης ανέλπιστα μεγάλη αναμένεται η συμμετοχή στο συλλαλητήριο εναντίον των νέων θρησκευτικών όπως καταγράφουν οι φορείς που έχουν επιμεληθεί την οργάνωση και ομαλή έκβαση της ειρηνικής αυτής συγκέντρωσης-πορείας κατά του μαθήματος των θρησκευτικών.

Σχόλια