Ελλάδα

Νέο βίντεο με την Ειρήνη Λαγούδη λίγο πριν βρεθεί νεκρή

Νέα ντοκουμέντα ενισχύουν τους ισχυρισμούς της οικογένειας ότι κάποιοι σκηνοθέτησαν την αυτοκτονία της

Ευτυχισμένη εμφανίζεται η Ειρήνη Λαγούδη λίγο πριν πεθάνει μπροστά στο φωτογραφικό φακό στο πλευρό των δικών της ανθρώπων

Την Ειρήνη Λαγούδη, λίγο πριν πεθάνει να χαμογελά μπροστά στο φωτογραφικό φακό και να δείχνει ευτυχισμένη στο πλευρό των δικών της ανθρώπων, σε βίντεο με νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα, φέρνει στη δημοσιότητα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Μάλιστα σύμφωνα με την οικογένεια τα συγκεκριμένα ντοκουμέντα ενισχύουν τους ισχυρισμούς της οικογένειας της ότι κάποιοι σκηνοθέτησαν την αυτοκτονία της.

Σε αυτά εμφανίζεται η  Ειρήνη Λαγούδη λίγο πριν πεθάνει να χαμόγελα μπροστά στο φωτογραφικό φακό και να  δείχνει ευτυχισμένη στο πλευρό των δικών της ανθρώπων.

«Από την πρώτη στιγμή το τρόπος και μόνο της αυτοχειρίας οδήγησε όχι μόνο εμάς αλλά και όλο το πανελλήνιο στη διαμόρφωση της σκέψης ότι πρόκειται για δόλια ενέργεια, με την πάροδο του χρόνου και την πρόοδο των ερευνών που συγκλίνουν στο σενάριο της δολοφονίας», λέει ο Κώστας Ζώης, δικηγόρος της οικογένειας.

Ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη δηλώνει οργισμένος στο Star καθώς όπως λέει, αν ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε του είχε αποκαλύψει την αλήθεια σήμερα η άτυχη μητέρα θα ζούσε: «Γιατί δεν πήγε αμέσως το περιπολικό την Κυριακή το απόγευμα στο σημείο θανάτου όπως είχε την πληροφορία η αστυνομία; Και άφησε να περάσουν 24 ώρες ολόκληρες και πήγε Δευτέρα απόγευμα; Τι έχει κάνει με αυτούς τους μάρτυρες που της είπαν ψέματα; Τίποτα; Μήπως κάποια σύλληψη; Να μας το διαρρεύσουν οι κύκλοι».

Τα ευρήματα στο αυτοκίνητο της Ειρήνης που προβληματίζουν

Τις επόμενες ημέρες οι τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη θα καταθέσουν τις εκθέσεις τους μετά την πραγματογνωμοσύνη στο αυτοκίνητό της . Προβληματισμό δημιουργεί το γεγονός ότι βρέθηκε αποτύπωμα σόλας παπουτσιού που δείχνει ότι η 44χρονη προσπάθησε να βγει από το φλεγόμενο αυτοκίνητο. Επίσης στο πορτ μπακαζ υπάρχει σχοινί το οποίο δεν αναφέρεται σε καμία έκθεση. Η δικογραφία παραμένει στην ασφάλεια Αγρινίου καθώς δεν έχουν βρει ακόμα οι ιστολογικές εξετάσεις.

Πηγή: eleytherostypos.gr

Σχόλια