Σοκ! Βίασαν 13χρονο στην Εύβοια

Ελλάδα
Σοκ! Βίασαν 13χρονο στην Εύβοια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων του χωριού ο μικρός ο οποίος έχει αλβανική καταγωγή είναι μαθητής γυμνασίου.

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε ένα 13χρονο αγόρι στα χέρια ενός άνδρα Πακιστανικής καταγωγής, στο χωριό της Τριάδας Ευβοίας, σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων, οι οποίοι και εκείνοι έχουν υποστεί σοκ από το περιστατικό.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων του χωριού ο μικρός ο οποίος έχει αλβανική καταγωγή είναι μαθητής γυμνασίου.  

«Χθες μάθαμε στο χωριό, ότι το παιδί αυτό, το βίασε ένας Πακιστανός και πάθαμε σοκ. Οι πακιστανοί μένουν σε ένα σπίτι στο χωριό και οι περισσότεροι δουλεύουν στα χωράφια, χωρίς χαρτιά βέβαια. Έχουμε φοβηθεί με όλα αυτά που συμβαίνουν, κάθε βράδυ γίνονται και ληστείες στο χωριό και είμαστε όλοι στο πόδι», είπε ο κ. Κωνσταντάρας κάτοικος του χωριού.

Το περασμένο Σάββατο στις 17 Φεβρουαρίου, ο νεαρός είχε επισκεφτεί το σπίτι ενός οικογενειακού τους φίλου, συνταξιούχου, οποίος τους νοίκιαζε παλαιοτέρα ένα διαμέρισμα στο χωριό και έκαναν και παρέα.

Ο 13χρονος, σύμφωνα με τον ιστότοπο protothema.gr, αφού πήγε στο σπίτι δεν βρήκε τον συνταξιούχο και τον περίμενε να επιστρέψει, τότε οι πακιστανοί που μένουν δίπλα ακριβώς βρήκαν ευκαιρία και κάλεσαν τον μικρό στο σπίτι τους.

«Το περασμένο Σάββατο το απόγευμα, ο μικρός πήγε στο σπίτι του συνταξιούχου να τον δει και να τον ρωτήσει αν χρειαζόταν τίποτα. Το παιδί έκανε παρέα με έναν μεγάλο άνδρα, συνταξιούχο από την Τριάδα, το οποίο πήγαινε στο σπίτι του και καθόντουσαν. Αυτός ο άνθρωπος, ο όποιος είναι οικογενειακός φίλος, στο παρελθόν νοίκιαζε στην οικογένεια ένα διαμέρισμα πάνω από το σπίτι του μέχρι που μετακόμισαν. Απέναντι από αυτό το σπίτι έμεναν οι πακιστανοί»

Το παιδί δεν… άντεξε

Οι τέσσερις Πακιστανοί, όπως έχει καταγγείλει και ο 13χρονος νεαρός, τον έβαλαν στο σπίτι τους και ο ένας από αυτούς άρχισε να του κάνει άσεμνες πράξεις και στην συνέχεια να τον βιάζει. Το κράτησε κρυφό για περίπου τέσσερις μέρες καθώς ντρεπόταν να μιλήσει σε κάποιον, μα δεν άντεξε και μίλησε στην μητέρα του, η οποία σοκαρισμένη τηλεφώνησε αμέσως στην αστυνομία και κατήγγειλε τα όσα της είχε διηγηθεί ο μικρός γιος της.

«Ο συνταξιούχος έλειπε ή είχε φύγει για κάποια δουλειά και ο 13χρονος ήταν μόνος του στο σπίτι. Οι τέσσερις  Πακιστανοί τον είδαν μόνο του και τον έπεισαν να πάει δίπλα στο σπίτι τους. Ο νεαρός πήγε και στην συνέχεια ένας από αυτούς τον βίασε. Έτσι τα ακούσαμε τα πράγματα. Τα σπίτι είναι κολλητά. Ο μικρός έχει αλβανική υπηκοότητα και ήταν καλοί φίλοι με τον συνταξιούχο λόγο και του ότι έμεναν μαζί με την οικογένεια του και υπήρχε εμπιστοσύνη. Το παιδί μετά πήγε και το είπε στην μητέρα του και η μητέρα του αμέσως έκανε καταγγελία στην αστυνομία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News