Πάτρα: Έβαλε τέλος στη ζωή του μπροστά στο 3χρονο παιδί του

Ελλάδα
Πάτρα: Έβαλε τέλος στη ζωή του μπροστά στο 3χρονο παιδί του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες της οικογενειακής τραγωδίας που συγκλόνισε την Πάτρα το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ένα απίστευτα σοκαριστικό γεγονός έλαβε χώρα στην Πάτρα, όπου εκτυλίχτηκε μία οικογενειακή τραγωδία, με πρωταγωνιστή έναν 62χρονο άνδρα και το 3χρονο παιδί του, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο 62χρονος άνδρας από την περιοχή της Οβρυάς το μεσημέρι της Πέμπτης πήρε το παιδί του από τον παιδικό σταθμό και πήγαν μαζί στο εξοχικό της οικογένειας.

Στο σπίτι βρίσκονταν δύο εργάτες και ο 62χρονος τους ζήτησε να φύγουν. Ένας από τους τεχνίτες προσπάθησε να του μιλήσει, καθώς διαπίστωσε πως κάτι συνέβαινε, αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα και οι δύο να φύγουν εν τέλει από το σπίτι.

Σύμφωνα με το tempo24.gr, o 62χρονος μπήκε στο σπίτι, κλείδωσε σε ένα δωμάτιο τον 3χρονο και με την καραμπίνα του αυτοπυροβολήθηκε στο διπλανό δωμάτιο.

Λίγη ώρα αργότερα η γυναίκα του, ο γαμπρός του και η αδερφή του έφτασαν στο σημείο αφού τον αναζητούσαν από νωρίς. Άκουσαν το παιδί να κλαίει και μπήκαν στο σπίτι από ένα παράθυρο που έσπασαν.

Ξεκλείδωσαν το παιδί και προσπάθησαν να το ηρεμήσουν, ενώ στο διπλανό δωμάτιο εντόπισαν το άψυχο σώμα του 62χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο βρέθηκε και σημείωμα στο οποίο ο αυτόχειρας αποδίδει την απόφασή του σε προσωπικούς λόγους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News