default-image

Σαμαράς: Ήρθα να καταγγείλω, όχι να απαντήσω σε συκοφαντίες

Ελλάδα
Σαμαράς: Ήρθα να καταγγείλω, όχι να απαντήσω σε συκοφαντίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς ανέβηκε στο βήμα της βουλής καταχειροκροτούμενος από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και τοποθετήθηκε για την υπόθεση Novartis.

«Δεν θα απαντήσω στο γελοίο κατηγορητήριο, δεν ήρθα να απολογηθώ ήρθα να καταγγείλω», τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός. Είναι βαθιά η ανησυχία για το που οδηγείται η χώρα. Ηρθα να καταγγείλω τους κινδύνους και να προειδοποιήσω: όταν αποδειχτεί πλήρως ότι το κατηγορητήριο είναι στημένο θα φανεί τι ολέθριο προηγούμενο πάει να δημιουργηθεί. Κάθε μελλοντική κυβέρνηση θα επικαλείται ανώνυμους ψευδομάρτυρες για να σπιλώνει την προηγούμενη. Θα οδηγηθούμε σε λασποπόλεμο και σε κατάλυση της Δημοκρατίας.

Μας κατηγορούν με στημένους ψευδομάρτυρες και μας ζητούν να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Τόνισε ότι ο επικεφαλής της Novartis κος Φρουζής έλεγε την κυβέρνησή του «ανάλγητη» γιατί περιέκοπτε τις δαπάνες, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ υποστήριζε τους φαρμακοβιομήχανους. «Τα είχατε πάρει;» ρώτησε.

Στο μέλλον με αυτές τις διαδικασίες κανείς δεν θα τολμήσει να χτυπήσει τη διαφθορά, εκτίμησε ο πρώην πρωθυπουργός και τόνισε ότι η Novartis το 2014 είχε ζημιές 5,7 εκατ. ευρώ και την επόμενη, επί ΣΥΡΙΖΑ κέρδη 19 εκατομμύρια.

Σκευωρία που βγάζει μάτι

Πέρυσι εξανάγκασαν την Εισαγγελέα Διαφθοράς σε παραίτηση και έσπρωξαν την έρευνα αλλού: στη σπίλωση πολιτικών αντιπάλων. Ανήγγειλαν την δήθεν εμπλοκή πρώην πρωθυπουργού έντεκα μήνες πριν υπάρξει μαρτυρία εναντίον μου. Που το ήξεραν; το έστησαν!

Πρώτα έφτιαξαν το σενάριο, μετά το διαφήμισαν και ύστερα μπήκαν οι ηθοποιοί. Δεν ψάξατε ενόχους, τους επιλέξατε στις αρχές του 2017.

Πηγή: eleytherostypos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News