Στο ρυθμό των Πανελληνίων: Τα πάντα για το 1ο πεδίο! (video)

Ελλάδα
Στο ρυθμό των Πανελληνίων: Τα πάντα για το 1ο πεδίο! (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία ενδιαφέρουσα παρουσίαση των τμημάτων του 1ου επιστημονικού Πεδίου, των σχολών του ανθρωπιστικού προσανατολισμού, έκανε ο κ. Μανόλης Μαυράκης, διευθυντής των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς Ηρακλείου, από τη συχνότητα της ΚΡΗΤΗ TV και την εκπομπή «Καλό Μεσημέρι».

Με την ιδιότητα του ως πιστοποιημένου Συμβούλου Επαγγελματικού Προσανατολισμού και εκπροσωπώντας ένα πολύ οργανωμένο Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού, εκείνο των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς Ηρακλείου, ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό για έξυπνες επιλογές από τα τμήματα των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, για επαγγελματικά δικαιώματα αλλά και για εναλλακτικές καριέρες που μπορούν να διασφαλίσουν συγκεκριμένα πανεπιστημιακά τμήματα.

Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, καθώς οι πληροφορίες που σχετίζονται με επιλογές σπουδών, με το μηχανογραφικό δελτίο είναι πολύτιμες και άγνωστες στο πλατύ κοινό.

Ήταν η πρώτη εμφάνιση μιας σειράς παρουσιάσεων στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι» με Θεματικό τίτλο «Συμβουλευτική και Επαγγελματικός Προσανατολισμός».

Κάθε Τετάρτη στις 16:00 ο κ. Μαυράκης θα ενημερώνει για σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Θα ακολουθήσουν όμως και θεματικές ενημερώσεις που θα σχετίζονται με τεχνικές και τρόπους μελέτης, πρόγραμμα μελέτης, μαθησιακούς τύπους, τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού και πολλά άλλα.

Δείτε το βίντεο και μάθετε τα πάντα για το 1ο πεδίο:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News