Ελλάδα

Σε δημοσιογράφο επιτέθηκε ο Πολάκης - Η απάντηση Γεωργιάδη

Ούτε τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ δεν «άφησε» ο σχολιασμός του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, αφού εξαπέλυσε επίθεση μέσω Facebook κατά του δημοσιογράφου της ΕΡΤ Σεραφείμ Κοτρώτσου για τον τρόπο που παρουσίασε το θέμα της Novartis στη χθεσινοβραδινή του εκπομπή και, ιδίως, γιατί δεν αναφέρθηκε στον Άδωνι Γεωργιάδη, με τον τελευταίο να απαντά με ένα εξίσου καυστικό σχόλιο.

«Σεραφείμ Κοτρώτσο το ότι σε μια ώρα εκπομπή μέχρι στιγμής για το θέμα νοβαρτις η απορία σου είναι γιατί δεν κλήθηκε ο Φρουζής χωρίς να ακουστεί μια στιγμή το όνομα Αδωνις Γεωργιάδης.... Εχει μήπως να κάνει με το ότι το 2014 πήρες ΕΣΥ ο ίδιος καμιά πενηνταπενταρια χιλιάδες ευρώ διαφημιστική δαπάνη από το ΚΕΕΛΠΝΟ ;;;;;(μπορεί και παραπάνω αλλά δε θυμάμαι καλά αυτή τη στιγμή). Ενα σκάνδαλο που κόστισε όσο ένα μνημόνιο και κανείς μια εκπομπή χλιαρό μπουρδούκλωμα και -βοηθούσης της Πυργιώτη-ιπτάμενα νομικίστικα συννεφάκια».

Μέσω Twitter ήρθε το σχόλιο Αδωνι Γεωργιάδη για την ανάρτηση Πολάκη: «Αγαπητέ Σεραφείμ Κοτρώτσο, σε παρακαλώ όταν κάνεις εκπομπή να αναφέρεις ανά 5' το όνομά μου....αλλιώς ο Υπουργός θα σε μαλώσει και ως γνωστός αυτοί δεν έχουν πρόβλημα να σε διώξουν από την ΕΡΤ. Αναλογίσου όμως τι είδους ανθρώπους στηρίζεις τόσο καιρό και πού πάνε τη χώρα μας».

Σχόλια