default-image

Χειροπέδες σε δύο άνδρες, που προσπάθησαν να μπουν στη Βουλή

Ελλάδα
Χειροπέδες σε δύο άνδρες, που προσπάθησαν να μπουν στη Βουλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη σύλληψη δύο ατόμων, τα οποία προσπάθησαν να μπουν στο κτήριο της Βουλής, προχώρησε η Ελληνική αστυνομία απόψε. Πρόκειται για δύο άνδρες, που είχαν απασχολήσει την ΕΛΑΣ για διάφορες υποθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο άτομα αντί να επισκεφτούν τους βουλευτές με τους οποίους είχαν ραντεβού και τους είχαν δώσει εισόδου στο κοινοβούλιο, βρέθηκαν στον εισαγγελέα, καθώς εντοπίσθηκε ότι απασχολούσαν…

Οι δύο επισκέπτες, σύμφωνα με το newsit.gr, έδωσαν στο φυλάκιο των αστυνομικών, επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας, την ταυτότητά τους προκειμένου να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία τους και να τους επιτραπεί η είσοδος.

Οι αστυνομικοί πέρασαν τις ταυτότητες από το ειδικό «σκάνερ» που άρχισαν να λειτουργούν από χθες και είναι συνδεδεμένα με τα τερματικά της αστυνομίας. Όμως βρέθηκε ότι οι εν λόγο κύριοι απασχολούσαν τις αρχές και έτσι αντί για την Βουλή βρέθηκαν στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τον ένα εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για απάτη και πλαστογραφία και για τον δεύτερο για χρέη.

Μέχρι αργά πάντως το βράδυ, δεν είχε γίνει γνωστό από ποιον οι δύο αυτού επισκέπτες είχαν πάρει άδεια εισόδου και ποιους ή ποιόν θα συναντούσαν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News