Ελλάδα

Σοροπίδης: «Δε την σκότωσα εγώ τη Δώρα Ζέμπερη»

Ο Μανώλης Σοροπίδης, που κατηγορείται ότι δολοφόνησε την άτυχη εφοριακό Δώρα Ζέμπερη μιλώντας  ANT1 και για ακόμα μία φορά υποστηρίζει ότι δεν ήταν αυτός ο δολοφόνος της Δώρας.

«Εκείνη την ημέρα που είχα πάει εγώ στο νεκροταφείο δεν είχα πάρει ναρκωτικά, μόνο λίγη ειρωνεία, αλλά δεν ήταν τίποτα», υποστηρίζει ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος και συνεχίζει λέγοντας ότι η Δώρα του επιτέθηκε, «εγώ με την κοπέλα ήρθα σε αντιπαράθεση όταν δεν την είδα και πήρα την τσάντα και με έριξε προς τα πίσω. Και από εκεί και πέρα παλέψαμε. Ήταν δυνατή η κοπέλα, εγώ είχα το χέρι στο γύψο, δεν μπορούσα να κρατήσω το μαχαίρι να την φοβερίσω, δεν ήθελα να της κάνω κακό, όπως της το είπα κιόλας και μου γύρισε το χέρι ανάποδα και την τραυμάτισα λίγο στο χέρι, στο δεξιό της στήθος και στο πρόσωπο λίγο. Στη δεξιά της μεριά».

Επίσης είπε ότι είδε μία φιγούρα ανάμεσα στα δέντρα και ότι «περπάτησε. Και κάποια στιγμή την ώρα που προσπαθώ εγώ να σηκωθώ γιατί είχα το χέρι μου στο γύψο, σταματάει η κοπέλα και βλέπω μία φιγούρα ανάμεσα στα δένδρα, με κοιτάει και εγώ σηκώνομαι και φεύγω».

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΖΕΜΠΕΡΗ: DNA ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΤΗΣ 32ΧΡΟΝΗΣ

Επίσης είπε ότι την Δώρα Ζέμπερη την είχαν βάλει κάποιοι στο μάτι και την παρακολουθούσαν κάποιοι: «Η έρευνα να είναι μυστική να συνεχιστεί, να βρεθούν οι κατάλληλες αποδείξεις για να πάνε να κάτσουν στο σκαμνί, να δικαστούν γιατί σκότωσαν αυτή την κοπέλα που δεν τους έφταιγε σε τίποτα. Υπό διαφορετικές συνθήκες αυτή η κοπέλα θα ήταν κόρη μου, δεν έφταιγε σε τίποτα. και ό,τι κάνω τώρα και ό,τι παλεύω, παλεύω μόνο και μόνο για να αποδείξω σ΄αυτούς τους ανθρώπους ότι υπάρχουν κάτι τέρατα που είχαν προσπαθήσει ξανά να κάνουν κακό στο κορίτσι. Την παρακολουθούσαν για καιρό την κοπέλα. Αυτά που τα είχε πει ο ίδιος ο Κ… στο πρώτο ραντεβού».

Πηγή: eleytherostypos.gr

Σχόλια