Ελλάδα

Το Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου

«Το συλλαλητήριο θα δώσει μια απάντηση στους "γιαλατζί διεθνιστές" και πατριδοκάπηλους, οι οποίοι πολεμούν οτιδήποτε εθνικό. Στηρίζουν τον παναμερικανισμό, τον σιωνισμό, τον νεοοθωμανισμό, κ.λπ. και ενδιαφέρονται μόνο για το χώρο και όχι για τη χώρα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα, το οποίο απευθύνει πρόσκληση για μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Αθήνας.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

«Μετά από συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του Πατριωτικού Κοινωνικού Κινήματος, αναφορικά με το συλλαλητήριο στην Αθήνα της 4ης Φεβρουαρίου 2018, αποφασίστηκε ομόφωνα η συμμετοχή του Πατριωτικού Κοινωνικού Κινήματος στο συλλαλητήριο.

Καλούμε όλους τους φίλους, τα μέλη και τα στελέχη μας, καταστώντας υποχρεωτική την παρουσία τους και φέροντας μαζί τους μόνο την Ελληνική σημαία, η οποία εμπεριέχει το αρχέγονο Ελληνικό Ορφικό σύμβολο, τον ισοσκελή σταυρό.

Συμμετέχουμε έχοντας την ελπίδα ότι τέτοιου είδους κινητοποιήσεις δε θα έχουν την κατάληξη που είχε το κίνημα των αγανακτισμένων και ότι δε θα καπελωθεί από κανέναν πολιτικό φορέα.

Το συλλαλητήριο με τη μαζικότητά του θα δώσει μια απάντηση στους γιαλατζί διεθνιστές και πατριδοκάπηλους, οι οποίοι ως καλοί υπάλληλοι των ξένων και ντόπιων συνεργαζόμενων αφεντικών τους, ενώ πολεμούν οτιδήποτε εθνικό, στηρίζουν τον παναμερικανισμό, τον πανγερμανισμό, τον πανσλαβισμό, τον σιωνισμό, τον νεοοθωμανισμό, τον πανευρωπαϊσμό κ.λπ. και ενδιαφέρονται μόνο για τον χώρο και όχι για τη χώρα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια