Στο Μέγαρο Μαξίμου η Φώφη Γεννηματά

Ελλάδα
Στο Μέγαρο Μαξίμου η Φώφη Γεννηματά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Φώφη Γεννηματά η οποία θα ενημερωθεί από τον Αλέξη Τσίπρα για το Σκοπιανό.

Το κλίμα μεταξύ Μαξίμου και Χ. Τρικούπη είναι εκρηκτικό μετά την διαρροή του διαλόγου που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία.

Η Φώφη Γεννηματά φέρεται να κατηγόρησε την κυβέρνηση για λάθος χειρισμούς  ενώ ζήτησε από τον πρωθυπουργό την σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών. Συνεργάτες του πρωθυπουργού διέψευδαν τον διάλογο  «πρέπει να βρίσκεται σε μεγάλη πολιτική δυσκολία για να συμπεριφέρεται καθ' αυτόν τον τρόπο» έλεγαν χαρακτηριστικά.

Χθες το απόγευμα κατά την συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου το «Κίνημα Αλλαγής» τάχθηκε κατά των συλλαλητηρίων και μια λύσης που θα είναι «κοινά αποδεκτή και από τις δύο πλευρές που διασφαλίζει πλήρως  τα εθνικά συμφέροντα και περιλαμβάνει σύνθετη ονομασία για όλες τις χρήσεις, με δεσμευτικές εγγυήσεις που θα αποτρέπουν ενέργειες αλυτρωτισμού, προπαγάνδας και καταστρατήγησης  της ουσίας των όσων θα συμφωνηθούν» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το Κίνημα Αλλαγής τονίζοντας πως δεν πρόκειται να δώσει «λευκή επιταγή».

Πηγή: thetoc.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News