default-image

Στο "σφυρί" τα γραφεία κόμματος

Ελλάδα
Στο "σφυρί" τα γραφεία κόμματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα γραφεία που μισθώνει η Λαϊκή Ενότητα (ΛΑΕ) πλειστηριάζονται την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου για ληξιπρόθεσμες οφειλές του ιδιοκτήτη.

Τα γραφεία βρίσκονται στη Στοά Φέξη και η ΛΑΕ τα ενοικιάζει από έναν ιδιοκτήτη φροντιστηρίου, του οποίου το ακίνητο βγαίνει αύριο σε πλειστηριασμό.

Οπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της ΛΑΕ «iskra»: «Τα γραφεία της ΛΑΕ εκπλειστηριάζονται από την Eurobank για ληξιπρόθεσμες οφειλές του ιδιοκτήτη τους. Σε επικοινωνία της Eurobank με την ΛΑΕ, αφού είχε ανακοινωθεί ο πλειστηριασμός, ελέχθη από την πλευρά της Τράπεζας ότι προχώρησαν στις διαδικασίες πλειστηριασμού χωρίς να γνωρίζουν ότι τα γραφεία, που ζητούσαν να εκπλειστηριαστούν, νοικιάζονται από την ΛΑΕ, ενώ η Τράπεζα ισχυρίστηκε ότι δεν θέλει να προκαλέσει πρόβλημα στην ΛΑΕ και ότι θα συνεχίσει μετά τον πλειστηριασμό να τηρεί το συμβόλαιο με την ΛΑ.Ε, εφ' όσον το ακίνητο περιέλθει στην ιδιοκτησία της, μιας και η ίδια θα κάνει προσφορά κατά τον πλειστηριασμό στην τιμή εκκίνησης».

Όπως εκφράζει η ΛΑΕ μέσω του iskra, «αυτός ο πλειστηριασμός δείχνει, επίσης, ότι συχνά τη νύφη του εκπλειστηριασμού δεν την πληρώνει μόνο ο ιδιοκτήτης δανειολήπτης αλλά και τυχόν ενοικιαστές που μένουν ή αξιοποιούν επαγγελματικά είτε επιχειρηματικά το ακίνητο, πολύ περισσότερο, μάλιστα, όταν δεν διαθέτουν δυνατότητες δημόσιας διαμαρτυρίας ή προσβάσεις στα κέντρα των τραπεζών και της εξουσίας».

Πηγή: thetoc.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News