Ελλάδα

Καταγγελία για "απόπειρα εξαγοράς ψήφων από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ"

«Αήθης απόπειρα εξαγοράς ψήφων με… δόσεις από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» καταγγέλλει με ανακοίνωση του ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

«Αήθης απόπειρα εξαγοράς ψήφων με… δόσεις από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» καταγγέλλει με ανακοίνωση του ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης με αφορμή τις δηλώσεις της Αναπληρωτή Υπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ράνιας Αντωνοπούλου.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Ακόμα ένα δείγμα γραφής του ψεύδους, της πολυγλωσσίας και της προχειρότητας που χαρακτηρίζουν την Κυβέρνηση έδωσε με δηλώσεις της η Αναπληρωτής Υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κα Ράνια Αντωνοπούλου την οποία διέψευσε κατηγορηματικά λίγο αργότερα η  ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών.

Με περίσσιο θράσος η κα Ρ. Αντωνοπούλου προέβη σε δηλώσεις περί αποπληρωμής των φορολογικών υποχρεώσεων των πολιτών σε 12 δόσεις, παίζοντας με την αγωνία των Ελλήνων τους οποίους οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουν εξουθενώσει οικονομικά και τρομοκρατούν με πλειστηριασμούς ακόμα και της πρώτης κατοικίας.

Πρόκειται για μία ακόμα απέλπιδα απόπειρα εξαπάτησης του λαού για μικροπολιτικά και ψηφοθηρικά οφέλη, ενόψει του πολιτικού τους αφανισμού!».

Σχόλια