Ελλάδα

Η ζωή της 19χρονης με την κοκαΐνη στη φυλακή του Χονκ Κονγκ

Ο μοναδικός άνθρωπος που επισκέπτεται τη 19χρονη Ειρήνη από τη Μυτιλήνη, που «πιάστηκε» με 2,6 κιλά κοκαΐνης, περιγράφει την καθημερινότητα της νεαρής στις φυλακές του Χονκ Κονγκ.

Ο άνθρωπος που έχει τη δυνατότητα να συναντήσει στη φυλακή τη 19χρονη είναι ο καθολικός ιερέας Τζον Γουόδερσπουν, ο οποίος ήδη την έχει επισκεφτεί 2 φορές.

«Προετοιμάζεται για τη δίκη της, κάτι πολύ σημαντικό για τον οποιονδήποτε. Και είναι ευγνώμων προς τα ΜΜΕ και τον κόσμο στην Ελλάδα, που την υποστηρίζουν και ενδιαφέρονται για εκείνη», είπε ο Τζον Γουόδερσπουν στον Alpha.

Και συνέχισε: «Πήρα κάποια λεξικά, τα οποία της έδωσα και ορισμένα βιβλία για να διαβάζει. Την ενθάρρυνα να μελετήσει, να βελτιώσει τα Αγγλικά της. Τα Αγγλικά της είναι εντάξει, αλλά καλό θα ήταν να τα βελτιώσει. Προσπάθησα να της εξηγήσω τι θα γίνει τους επόμενους μήνες. Την ενθάρρυνα να προετοιμαστεί για την υπόθεσή της. Ο δικηγόρος της στην Ελλάδα επίσης εργάζεται πάνω σε αυτό και κανονίζει ώστε να τη βοηθήσει να βρει μι α ομάδα δικηγόρων στο Χονγκ Κονγκ.

Την έχω δει δύο φορές. Η τελευταία φορά ήταν την προηγούμενη Δευτέρα και την είδα πιο δυνατή σε σύγκριση με την πρώτη φορά. Την πρώτη φορά που την είδα, ήταν κάπως στενοχωρημένη, πράγμα κατανοητό».

Πηγή: iefimerida.gr

Σχόλια