default-image

Πυρετώδεις διεργασίες για το 11ο Συνέδριο Αρχών της ΝΔ

Ελλάδα
Πυρετώδεις διεργασίες για το 11ο Συνέδριο Αρχών της ΝΔ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πυρετώδεις είναι οι διεργασίες για το 11ο Συνέδριο Αρχών και Θέσεων της ΝΔ , το οποίο μπαίνει στην τελική ευθεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάνω από 3.000 σύνεδροι αναμένεται να καταφθάσουν στο χώρο του συνεδερίου απ' όλες τις γωνιές της χώρας και να συμμετάσχουν στις συνεδριακές εργασίες, προκειμένου να επικαιροποιήσουν και να εγκρίνουν το πρόγραμμα και το πλαίσιο, το οποίο σύμφωνα με τα στελέχη της ΝΔ σύντομα θα κληθούν να υλοποιήσουν, ελπίζοντας ότι το κόμμα θα αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

Οι διεργασίες κορυφώνονται με τα στελέχη να σχολιάζουν ότι ο  Γραμματέας του Κόμματος κ. Λ. Αυγενάκης, οι Γραμματείες του Κόμματος και οι Τομεάρχες της ΝΔ εργάζονται σκληρά για την επιτυχία των εργασιών του Συνεδρίου.

Αιχμή του δόρατος των εργασιών ο Γραμματέας Προγράμματος κ. Γ. Στεργίου και οι συνεργάτες του και τη στήριξη του Γραμματέα Οργανωτικού κ. Στ. Κονταδάκη, υπό την επίβλεψη πάντα του Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Κ. Χατζηδάκη.

Μάλιστα, την ερχόμενη Δευτέρα πραγματοποιείται συνεδρίαση του Διαγραμματειακού της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες των 6 παράλληλων θεματικών εκδηλώσεων με θέμα «Το Κοινωνικό Συνέδριο» για ευαίσθητα και σημαντικά κοινωνικά ζητήματα: α) σύγχρονες πολιτικές για την προστασία της οικογένειας, β) η συμβολή και η ενεργός συμμετοχή των Ελλήνων της διασποράς στην ανάταξη της χώρας μας, γ) αξιοπρέπεια και ποιότητα ζωής στην τρίτη ηλικία, δ) παροχή αλληλεγγύης για όσους έχουν ανάγκη μέσω ενός σύγχρονου και διαφανούς πλαισίου για τον εθελοντισμό, ε) ο αθλητισμός ως εργαλείο κοινωνικής συνοχής και στ) άμεσες δράσεις για τα άτομα με αναπηρία για ποιότητα ζωής και κοινωνική ένταξη.   

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News