Ελλάδα

Πληγέντες εναντίον Σκουρλέτη:" Ντροπή σας" (video)

Αποδέκτης έντονων παραπόνων έγινε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης στην περιοχή του Ζευγαρακίου Μακρυνείας.

Αποδέκτης έντονων παραπόνων έγινε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης ο οποίος επισκέφθηκε την πληγείσα από τις πλημμύρες περιοχή του Ζευγαρακίου Μακρυνείας.

O κ. Σκουρλέτης συνοδεύεται  από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, την αντιπεριφερειάρχη Χριστίνα Σταρακά και τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου, προκειμένου  να διαπιστώσει το μέγεθος των καταστροφών που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα του Σαββάτου.

Οι κάτοικοι εξέφρασαν έντονες διαμαρτυρίες στον περιφερειάρχη και τον δήμαρχο Αγρινίου. Ειδικά ο κ. Παπαναστασίου, είχε πολύ έντονους διαλόγους με κάποιους κατοίκους σχετικά με τη διάθεση νερού, και διάφορων ειδών πρώτης ανάγκης στους πλημμυροπαθείς.

Σημειωτέον πως ακολουθεί επίσκεψη και στα Κλεισορεύματα και στη συνέχεια σύσκεψη στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας στο Μεσολόγγι  με την συμμετοχή του υπουργού Εσωτερικών, του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, των Δημάρχων Αγρινίου, Μεσολογγίου και Αμφιλοχίας, εκπροσώπων αρχών και υπηρεσιακών παραγόντων.

Δείτε χαρακτηριστικό video:

Σχόλια