default-image

Γερμανικά αεροδρόμια: «Ούτε γάτα ούτε ζημιά» για Έλληνες

Ελλάδα
Γερμανικά αεροδρόμια: «Ούτε γάτα ούτε ζημιά» για Έλληνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρυθμοί κανονικότητας επικρατούν στα Γερμανικά αεροδρόμια, για όσους ταξιδεύουν αεροπορικώς από την Ελλάδα,  χωρίς ουρές και εξονυχιστικούς ελέγχους και χωρίς διαδικασίες που κάποιοι υποστηρίζουν ότι ομοιάζουν με διαδικασίες σε  χώρες εκτός Σέγνκεν.

Αναγνώστης του neakriti.gr , δικός μας άνθρωπος δηλαδή, που ταξίδεψε  σήμερα πριν 3 ώρες από Αθήνα για Βερολίνο, περιέγραψε μία φυσιολογική κατάσταση από την στιγμή που το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Βερολίνου.

«Το αεροπλάνο ενώθηκε σε φισούνα, μέσω αυτής  φτάσαμε στο κεντρικό κτίριο, περάσαμε κανονικά από τις πύλες Σένγκεν χωρίς ουρές και καμία πολύωρη ταλαιπωρία και απλά οι υπάλληλοι του αεροδρομίου στα γκισέ, σε όσους έφεραν αντί ταυτότητας διαβατήριο, σκανάριζαν σε ειδικό μηχάνημα το διαβατήριο για το αν είναι γνήσιο ή πλαστό. Αυτό μου είχε συμβεί όμως και στο παρελθόν πριν ξεσπάσει το όλο ζήτημα, διαδικασία που δεν κράτησε περισσότερα από ένα έως δύο λεπτά. Μάλιστα από την ίδια διαδικασίας πέρασε και ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, διαπιστώνοντας ιδίοις όμμασι ότι δεν υπάρχει καμία ταλαιπωρία και έξτρα διαδικασία για όσους ταξιδεύουν από ελληνικά αεροδρόμια με τον οποίο και έτυχε να συνταξιδεύουμε σήμερα στην ίδια πτήση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News