default-image

Νεκροί πατέρας με τα δύο του παιδιά από φωτιά στην Ν.Σμύρνη

Ελλάδα
Νεκροί πατέρας με τα δύο του παιδιά από φωτιά στην Ν.Σμύρνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη καθώς ο πατέρας (45 ετών) και τα δύο ανήλικα παιδιά του (ηλικίας 8 και 10 ετών) έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που ξέσπασε.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, μετά τον 45χρονο πατέρα που έχασε την ζωή του από την πυρκαγιά και τα δύο παιδιά  ηλικίας 8 και 10 ετών έχασαν την μάχη για την ζωή στο νοσοκομείο Παίδων οπού μεταφέρθηκαν.

Η πυρκαγιά, μικρής έκτασης, εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 6.00 σε υπερυψωμένο ισόγειο στην οδό Κοραή.

Όπως έγινε γνωστό από  την προανάκριση της υπόθεσης που πλέον αναλαμβάνει η Αστυνομία -και όχι η Πυροσβεστική- , σημείωμα που βρέθηκε στο σπίτι οδηγεί τις αρχές στο ενδεχόμενο ο πατέρας να προκάλεσε τη φωτιά προκειμένου τόσο ο ίδιος όσο και τα παιδιά του να βρουν τραγικό θάνατο.

Ο 45χρονος φέρεται πρόσφατα να είχε χάσει την επιμέλεια των παιδιών από την πρώην σύζυγό του.

Τι συνέβη στη Νέα Σμύρνη με την φωτιά

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου, 25.11.2017 στη Νέα Σμύρνη. Μια φωτιά μικρής έκτασης εκδηλώθηκε σε ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Κοραή 21.

Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε από γείτονες και δυνάμεις της έφτασαν άμεσα στο σημείο κι έσβησαν την πυρκαγιά. Για τις τρεις ψυχές όμως ίσως ήταν αργά… Οι άνδρες της πυροσβεστικής εντόπισαν τους ανθρώπους.

Πρόκειται για έναν άνδρα περίπου 45 ετών και δύο παιδιά, μόλις οκτώ και δέκα ετών. Εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους και διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία.

Πιο συγκεκριμένα, τα δύο παιδιά διακομίστηκαν στο «Παίδων» και ο άνδρας στο «Γ.Γεννηματάς».

 Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

ΑΠΕ-eleftherostypos

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News