default-image

Θρίλερ με Τούρκους διπλωμάτες που εξαφανίστηκαν από την Ελλάδα

Ελλάδα
Θρίλερ με Τούρκους διπλωμάτες που εξαφανίστηκαν από την Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναγερμός έχει σημάνει στις τουρκικές αρχές, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Hurriyet, που αναφέρει ότι από τα μέσα Νοεμβρίου αγνοούνται ο Τούρκος υποπρόξενος στην Κομοτηνή, Νταβούτ Οτζάκ και η σύζυγός του, Ντεριά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Hurriyet, το ζευγάρι ταξίδεψε στις 14 Νοεμβρίου μέσω Ηγουμενίτσας στην Ιταλία, ενώ άγνωστο παραμένει εάν μαζί τους είναι και τα δύο παιδιά τους.

Και κάπου εκεί η Hurriyet συνδέει την εξαφάνιση του ζευγαριού με την εντολή μετάθεσης στην Άγκυρα από το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών με άλλα τουρκικά δημοσιεύματα να αφήνουν να εννοηθεί ότι ο υποπρόξενος διέφυγε στην Ιταλία, φοβούμενος έρευνα για την εμπλοκή του στο κίνημα του Φετουλάχ Γκιουλέν που κατηγορείται για το αποτυχημένο πραξικόπημα κατά του Ερντογάν το 2016.

Να σημειώσουμε πως ανάλογο ρεπορτάζ υπήρξε και στις 6 Μαΐου. Συγκεκριμένα, η Yeni Safak ανέφερε ότι εξαφανίστηκε μυστηριωδώς ένα ζευγάρι Τούρκων διπλωματών που ζει και εργάζεται στην Ελλάδα. Επρόκειτο για τους Muhammet T. και Ceyda T. που τους τελευταίους 18 μήνες εργάζονταν στο τουρκικό προξενείο της Θεσσαλονίκης.

Δείτε το δημοσίευμα εκείνης της εποχής:

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News