default-image

Δωρεάν δέματα βοήθειας από τα ΕΛΤΑ προς τη Δυτική Αττική

Κρήτη
Δωρεάν δέματα βοήθειας από τα ΕΛΤΑ προς τη Δυτική Αττική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δέματα αγάπης» καλούν τους Έλληνες πολίτες να στείλουν στη Δυτική Αττική  τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, σε μία προσπάθεια να βοηθήσουν τους ανθρώπους, οι περισσότεροι από τους οποίους… έχουν χάσει τα πάντα.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου των ΕΛΤΑ, όλοι μπορούν να στέλνουν τη βοήθειά τους στους κατοίκους Δυτικής Αττικής, με απλά θέματα εσωτερικού. Όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση, ο κάθε πολίτης θα μπορεί να προσέρχεται στο κοντινότερο κατάστημα γι' αυτόν και χωρίς κάποια επιβάρυνση να στέλνει το δέμα του.

Από τις 20 έως τις 30 Νοεμβρίου λοιπόν, όλοι οι Έλληνες μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων, έχουν τη δυνατότητα να «μοιράσουν» αγάπη στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ΕΛΤΑ:

«Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία σταθερά προσηλωμένα στον κοινωνικό τους χαρακτήρα, με πράξεις έμπρακτης ευθύνης, στηρίζουν τους κατοίκους των πληγεισών περιοχών της Δυτικής Αττικής και  διαθέτουν το δίκτυό τους, το μεγαλύτερο της χώρας, δημιουργώντας μια αλυσίδα αλληλεγγύης.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου των ΕΛΤΑ, όλοι μπορούν να στέλνουν δωρεάν τη βοήθειά τους στους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Δυτικής Αττικής, με απλά δέματα εσωτερικού, από τα ταχυδρομικά καταστήματα όλης της χώρας, από τις 20 μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2017.

Όλοι τώρα μπορούν να βοηθήσουν έμπρακτα, καταθέτοντας ένα "δέμα αγάπης" στο κοντινότερο ταχυδρομείο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News