default-image

Την Φώφη Γεννηματά στηρίζει ο Γιάννης Ραγκούσης

Ελλάδα
Την Φώφη Γεννηματά στηρίζει ο Γιάννης Ραγκούσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Ραγκούσης πρόκειται να στηρίξει τη Φώφη Γεννηματά στο δεύτερο γύρο των εκλογών για την ηγεσία του νέου προοδευτικού φορέα.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης συναντήθηκε με τον κ. Ραγκούση και σε κοινή τους δήλωση αναφέρουν ότι η συμμετοχή στον πρώτο γύρο ήταν μια μεγάλη, ιστορική στιγμή για την προοδευτική παράταξη.

«Αυτές τις μέρες, που ξαναγεννιέται η μεγάλη προοδευτική παράταξη, μετά από ουσιαστική και σε βάθος συζήτηση, αποφασίσαμε να συμπορευτούμε, χωρίς καμία καθυστέρηση, για την επόμενη μέρα της παράταξης και για να ανταποδώσουμε την τιμή στους 210.000 προοδευτικούς πολίτες που δήλωσαν ήδη παρόντες στη νέα μας πορεία», τονίζουν η κ. Γεννηματά και ο κ. Ραγκούσης.

Προσθέτουν ότι υπάρχει η δέσμευση ότι δεν θα γίνει ο χώρος ένα άμορφο κόμμα του μεσαίου χώρου, με αντάλλαγμα κάποιες καρέκλες της εξουσίας.

«Είμαστε ο προοδευτικός πόλος απέναντι στη συντήρηση και το λαϊκισμό. Ας το πάρουν επιτέλους απόφαση: Έχουμε χαράξει αυτόνομη πορεία, αυτοδύναμη στρατηγική και ενωμένοι θα τηρήσουμε την πορεία αυτή σταθερά και αμετάκλητα. Δεν θα γίνουμε συμπλήρωμα κανενός», υπογραμμίζουν. Όλα ξεκίνησαν στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, όταν συναντηθήκαμε για τον κοινό στόχο της ίδρυσης του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News