default-image

Μάθετε τα πάντα γύρω από το marketing και τις νέες τεχνολογίες

Κρήτη
Μάθετε τα πάντα γύρω από το marketing και τις νέες τεχνολογίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα πολύ χρήσιμο σεμινάριο για επαγγελματίες, διεξάγεται στο Ηράκλειο το Σάββατο 25/11/2017 από τις 09:00 - 17:00. Το Σεμινάριο διοργανώνεται από τον εκπαιδευτικό οργανισμό dp studies και έχει θέμα «Email Marketing - Τεχνολογίες Google".

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Απευθύνεται σε όσους ασχολούνται με την διαφήμιση της επιχείρησής τους ή γενικά με την διαφήμιση επιχειρήσεων και θέλουν να επεκταθούν σε νέα σύγχρονα εργαλεία marketing, ώστε να δημιουργήσουν και να θέσουν σε εφαρμογή αποδοτικές διαφημιστικές καμπάνιες.

Το σεμινάριο είναι κατάλληλο για:

  • Ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ελεύθερους επαγγελματίες
  • Υπεύθυνους Marketing  μεσαίων και μεγάλων εταιρειών
  • Υπεύθυνους ηλεκτρονικού εμπορίου και e-marketing
  • Στελέχη διαφημιστικών εταιρειών
  • Όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν μία νέα καριέρα ως Internet Advertisers

ΤΙ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Στο Σεμινάριο θα παρουσιαστεί ο τρόπος προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, με επαγγελματικές τεχνικές και προγράμματα email marketing καθώς και με τα εργαλεία που μας προσφέρουν οι πιο αποδοτικές Τεχνολογίες της Google!

Τα μυστικά του email marketing, χτίσιμο λίστας email, αποφυγή λαθών, επίδειξη επαγγελματικής πλατφόρμας email marketing, δημιουργία newsletter, πώληση από email, τακτικές επικοινωνίας, συγχρονισμός με την ιστοσελίδα, αυτοματισμοί κ.α. θα αναλυθούν στο σεμινάριο! 

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί στο κεντρικό κτίριο του dp studies στην οδό Κορωναίου 4 στο Ηράκλειο. Υπάρχει και η δυνατότητα αν κάποιος δεν μπορεί να παρευρεθεί, να το παρακολουθήσει και εξ' αποστάσεως με την βοήθεια της εξειδικευμένης πλατφόρμας σύγχρονης εξ' αποστάσεως εκπαίδευσης (e-learning) που διαθέτει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος dp studies.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 2810.24.00.24, ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του dp studies πατώντας εδώ. Αν επιθυμείτε μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και εξειδικευμένος σύμβουλος του dp studies θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News