default-image

Την οδύνη της για τη Δυτική Αττική εκφράζει η πολιτική σκηνή

Ελλάδα
Την οδύνη της για τη Δυτική Αττική εκφράζει η πολιτική σκηνή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άνθρωποι της αυτοδιοίκησης και της πολιτικής σκηνής της χώρας εκφράζουν από το πρωί τη θλίψη τους για τα θύματα της κακοκαιρίας στην Αττική και στέλνουν μηνύματα για να δώσουν, με το δικό τους τρόπο δύναμη στους πληγέντες.

Ο πρωθυπουργός εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τους πληγέντες της κακοκαιρίας

"Νωρίτερα, είχε επικοινωνία με τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη, τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα.

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για την κατάσταση και την πορεία των επιχειρήσεων.

Ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή να μεταβεί στο σημείο κυβερνητικό κλιμάκιο, προκειμένου να πραγματοποιηθεί έκτακτη σύσκεψη με τους φορείς της τοπικής Αυτοδιοίκησης για τον συντονισμό των επιχειρήσεων, την άμεση αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων και την αποκατάσταση των ζημιών από τη φυσική καταστροφή".

Το tweet του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για τη θεομηνία

Οδύνη γι' αυτή την ανείπωτη τραγωδία εκφράζει και η Φώφη Γεννηματά

«Είναι μία τραγωδία. Εκφράζουμε την οδύνη μας & στεκόμαστε στο πλευρό των οικογενειών των θυμάτων. Δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για ευθύνες. Η Πολιτεία οφείλει να αξιοποιήσει ό,τι μέσο διαθέτει για να βοηθήσει τους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν» τονίζει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Τα συλλυπητήρια της πρεσβείας των ΗΠΑ

τη βαθύτατη λύπη της και τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της θεομηνίας που έπληξε τη Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο, εκφράζει η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα.

«Εκφράζουμε τη βαθύτατη λύπη μας και απευθύνουμε τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των θυμάτων από τις πλημμύρες στις πόλεις Μάνδρα, Νέα Πέραμος και Μέγαρα» αναφέρει η πρεσβεία των ΗΠΑ, με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Twitter.

To tweet του Βασίλη Κικίλια

https://twitter.com/Vkikilias/status/930757841157226497

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News