default-image

Ναύπακτος: Κλείδωσαν διευθυντή στο σχολείο λόγω πενθήμερης

Ελλάδα
Ναύπακτος: Κλείδωσαν διευθυντή στο σχολείο λόγω πενθήμερης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον αέρα φαίνεται ότι βρίσκεται η προγραμματισμένη εκδρομή των μαθητών της Τρίτης Λυκείου του 1ου Γενικού Λυκείου Ναυπάκτου. Αιτία είναι η διαφωνία των μαθητών προς την επιλογή των συνοδών καθηγητών της εκδρομής.

Ο σύλλογος καθηγητών του σχολείου αποφάσισε, παρουσία εκπροσώπων των μαθητών, του προϊσταμένου εκπαίδευσης και των γονέων, τη συνοδεία από πέντε καθηγητές στην εκδρομή. Από την πλευρά τους, οι μαθητές επιμένουν στον καθορισμό άλλων καθηγητών που θα τα συνοδεύσουν στην εκδρομή τους.

Ωστόσο δεν έχει γίνει σαφές από την πλευρά του διευθυντή της σχολικής μονάδας αν μπορεί, στο πλαίσιο της ήδη ληφθείσας απόφασης για τη διεξαγωγή της εκδρομής, μπορεί να συγκληθεί εκ νέου το συμβούλιο των καθηγητών ώστε να ακυρώσει την αρχική απόφαση για τους 5 καθηγητές που θα συνοδεύσουν τους μαθητές, με άλλους που επιθυμούν οι μαθητές προκειμένου να υπάρξει εκτόνωση στο πρόβλημα.

Σύμφωνα με το nafpaktianews.gr, απ' ότι δείχνουν τα πράγματα, η διεξαγωγή της εκδρομής των μαθητών «ακροβατεί» σε μια κλωστή, με τις δύο πλευρές να μην δείχνουν καμία διάθεση υπαναχώρησης.

Μαθητές που διαμαρτύρονται για τους συνοδούς καθηγητές της πενταήμερης εκδρομής τους, και τον τρόπο επιλογής τους, επέλεξαν να διαμαρτυρηθούν, κλειδώνοντας την εξωτερική πόρτα του σχολείου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο διευθυντής να κλειδωθεί μέσα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News