default-image

Α. Γεωργιάδης για Τσίπρα: "Τέτοιος ψεύτης δεν έχει ξαναγεννηθεί!"

Ελλάδα
Α. Γεωργιάδης για Τσίπρα: "Τέτοιος ψεύτης δεν έχει ξαναγεννηθεί!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο Τσίπρας είναι μάγος! Μόνο ένας μάγος μπορεί να βγαίνει και να λέει στον ελληνικό λαό, 'πετύχαμε υπεραπόδοση', όταν έχει πέσει έξω τουλάχιστον 1% από τον προϋπολογισμό που έχει ψηφίσει στη Βουλή», ανέφερε μιλώντας απόψε στην ολομέλεια του κοινοβουλίου, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ 'Αδωνις Γεωργιάδης.

«Τέτοιος ψεύτης δεν έχει ξαναγεννηθεί στον πλανήτη! Δεν υπάρχει ο άνθρωπος! Είναι εκτός πάσης λογικής», είπε ο κ. Γεωργιάδης και κάλεσε τον υπουργό Οικονομικών να εξηγήσει, πώς γίνεται ταυτόχρονα να έχει πέσει το οικονομικό επιτελείο στις προβλέψεις του και ταυτόχρονα να υπάρχει υπεραπόδοση.

Ο κ. Γεωργιάδης είπε πως ο πρωθυπουργός έκανε απόψε το διάγγελμα για να καλύψει όσα αποκαλύπτονται σχετικά με την πώληση πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, καθώς έγγραφα «αποδεικνύουν ότι οι Σαουδάραβες δηλώνουν πλήρη άγνοια για τη δραστηριότητα του κ. Παπαδόπουλου».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επιτέθηκε στην κυβέρνηση και με αφορμή την τροπολογία για τη μείωση του συντελεστή του ειδικού φόρου διαφημίσεων των τηλεοπτικών σταθμών αλλά και για το νομοσχέδιο για τα παίγνια: «Όταν η κυβέρνηση Σαμαρά έφερε την πώληση του ΟΠΑΠ στο σχήμα που σήμερα τον έχει, εσείς κύριε Τσακαλώτο και όλοι οι υπόλοιποι φωνάζατε 'ξεπούλημα'! Αν εσείς δεν θέλατε την πώληση, τι καλύτερο - να μην φέρετε τη σημερινή ρύθμιση, και η εταιρεία να συνεχίζει να χάνει τα λεφτά της και να αναγκαστεί να φύγει!», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Όσο για την τροπολογία του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής για τη μείωση του φόρου επί των τηλεοπτικών διαφημίσεων, είπε ότι «αφού ο ΣΥΡΙΖΑ έβριζε τη ΝΔ ότι είναι όργανο των καναλαρχών και δεν επιβάλλει τον φόρο, σήμερα κόβει τον φόρο και αφήνει μόνο ένα 5% για τα μάτια του κόσμου, και δεν ζητάει ένα συγγνώμη για όσα έλεγε σε βάρος της κυβέρνησης Σαμαρά».

«Καλώς βγάζετε το φόρο που δεν έπρεπε να μπει στα κανάλια, αλλά να ξέρει και ο ελληνικός λαός, πόσο ψεύτες και υποκριτές είστε», είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Η φράση του κ. Γεωργιάδη πως παρά τις αποκαλύψεις, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «χάριν της καρέκλας χαμογελούν απόψε στην ολομέλεια», προκάλεσε αντιδράσεις από τα έδρανα της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

«Στοιχείο εντιμότητας των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι δεν χρησιμοποιούμε το κοινοβούλιο για να παράγουμε πεντάλεπτα στα τηλεοπτικά παράθυρα», σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Δρίτσας.

«Είναι τέτοιος ο πανικός από την αντιπολίτευση για το διάγγελμα του πρωθυπουργού, ώστε μένει άφωνος κανείς στο άκουσμα τους», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News