default-image

Κόντρα για την ανομία, "άνοιξατε τις πόρτες των φυλακών"

Ελλάδα
Κόντρα για την ανομία, "άνοιξατε τις πόρτες των φυλακών"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mάχη στη Βουλή μεταξύ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη για τα φαινόμενα ανομίας.

Ο Αλ. Τσίπρας απαντάει στην «Ώρα του πρωθυπουργού» μετά από επίκαιρη ερώτηση του Κυρ. Μητσοτάκη στην οποία κάνει λόγο για έξαρση της εγκληματικότητας και των φαινομένων βίας.

Ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε την ομιλία του με αναφορά στην οικονομία και κάλεσε τον πρωθυπουργού να απολογηθεί για τη δήλωση του αναπληρωτή ΥΠΟΙΚ ότι η κυβέρνηση υπερφορολόγησε συνειδητά τη μεσαία τάξη.

«Διαλύετε τη μεσαία τάξη, ελπίζω να μην μιλήσετε και εσείς για σαρανταποδαρούσες και άλλες σαχλαμάρες», είπε.

NΔ: Η κυβέρνησή σας άνοιξε τις πόρτες των φυλακών

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για το νόμο Παρασκευόπουλου και για την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ' και αναρωτήθηκε: «Η κυβέρνησή σας άνοιξε τις πόρτες των φυλακών. Μήπως σας κρατάνε από κάπου κ. Τσίπρα;».

«Η ΕΛΑΣ αξίζει συγχαρητήρια γιατί προσπαθεί να ανταποκριθεί όπως πρέπει σε μια κατάσταση βίας και ανομίας που είναι αποτέλεσμα της δικής σας πολιτικής.Η κυβέρνησή σας δεν την αφήνει να κάνει την δουλειά της».

«Ποιος κατασκεύασε ενόχους για τα Μνημόνια και εξίσωσε την βία και την τρομοκρατία με τα μνημόνια; Εσείς το κάνατε. Βάλατε φωτιά στη χώρα για να έρθετε στην εξουσία και να ψηφίσετε νέα Μνημόνια».

«Αλλάξτε το νόμο Παρασκευόπουλου και ζητήστε συγγνώμη από τα θύματα και τους οικείους τους».

«Για τον Ρουβίκωνα που εισέβαλλε στην Βουλή, ο κ. Βούτσης φρόντισε να κάνει τα περιπολικά ταξί. Ποστάρουν ανενόχλητοι στο facebook. Στόχος τους είναι η καταστροφή του Κράτους.Κάποιοι θεωρούν ότι τα "παιδιά" κάνουν επαναστατική γυμναστική. Τρείς Ευέλπιδες οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο. Μάχες με μολότοφ στο κέντρο της Αθήνας. Επίθεση και στο αστυνομικό τμήμα της Πεύκης. Μίλησα με την αστυνομικό και παραλίγο να την κάψουν ζωντανή. Τα Εξάρχεια εξάγουν τρομοκρατία.

Πως γίνεται ούτε εσείς να μην μπορείτε να περάσετε από την περιοχή ούτε οι υπουργοί σας;Γνωρίζετε κ. Τσίπρα ότι στα Εξάρχεια υπάρχουν γιάφκες με όπλα; Οτι υπάρχει όσμωση μεταξύ των νέων τρομοκρατών και των ποινικών; Οι αστυνομικοί λένε: δεν μας αφήνουν να επέμβουμε.».

Πηγή: thetoc.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News