default-image

Ομολόγησε ότι εκείνος σκότωσε το Μιχάλη Ζαφειρόπουλο

Ελλάδα
Ομολόγησε ότι εκείνος σκότωσε το Μιχάλη Ζαφειρόπουλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ραγδαίες είναι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Δράστης της δολοφονίας είναι ένας 32χρονος Αλβανός, ο οποίος είχε αποδράσει  από τις Φυλακές Κασσάνδρας, κάνοντας κατάχρηση της άδειας που είχε λάβει από το σωφρονιστικό κατάστημα.

Ο 32χρονος δράστης που ομολόγησε την πράξη του είπε στους αστυνομικούς «ήθελα να τον εκφοβίσω και όχι να τον σκοτώσω», ομολόγησε στην κατάθεσή του.

Σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής η αστυνομία, τρεις είναι οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας και είναι κρατούμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού. Μάλιστα η αμοιβή που έταξαν στον 32χρονο και σε άλλο ένα άτομο που αναζητείται ήταν 3.000 ευρώ.

Η ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ στη ενημέρωση, από την ανάλυση του τόπου του εγκλήματος, την επιλογή και την κατόπτευση του χώρου, ο πυροβολισμός από κοντινή απόσταση παραπέμπουν σε κατά παραγγελία δολοφονία και όχι στην εκδοχή της ληστείας ως κίνητρο,

Ο 32χρονος εντοπίστηκε σε καταυλισμό ρομά όπου είχε καταφύγει για να αποφύγει τη σύλληψη και να διαφύγει στη Γερμανία. Ο Αλβανός είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον δικηγόρο για να κλείσουν το ραντεβού.

Η παρουσία του στο δικηγορικό γραφείο πιστοποιείται από τα δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν στο χώρο.

Οι τρεις ηθικοί αυτουργοί έχουν κατηγορηθεί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, παράβαση των νόμου περί όπλων και αλλοδαπών, παραχάραξη, πλαστογραφία και συμπλοκή.

iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News