default-image

Φόνος Ζαφειρόπουλου: Βρήκαν όπλο, είναι κοντά στους δράστες

Ελλάδα
Φόνος Ζαφειρόπουλου: Βρήκαν όπλο, είναι κοντά στους δράστες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αισιόδοξοι ότι η υπόθεση της δολοφονίας του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου τελικά θα εξιχνιαστεί είναι οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες έπειτα από τον εντοπισμό νέων στοιχείων που φαίνεται να οδηγούν ένα βήμα πιο κοντά τόσο στους ηθικούς όσο και στους φυσικούς αυτουργούς.

Στην εξιχνίαση της δολοφονίας φαίνεται πως συνέβαλαν τα αποτελέσματα από επιχείρηση της Ασφάλειας που έγινε με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος) σε μία περιοχή της Καλλιθέας, ο εντοπισμός ενός όπλου, αλλά και οι προσαγωγές που έχουν γίνει μέχρι στιγμής.

Ήδη όπως έγινε γνωστό, το Σάββατο προσήχθησαν για την υπόθεση δύο Αλβανοί και ένας Έλληνας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι από τη ΓΑΔΑ έχουν περάσει για να καταθέσουν το τελευταίο διάστημα τουλάχιστον δέκα άτομα.

Το επικρατέστερο σενάριο που ερευνούν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση της δολοφονίας του γνωστού ποινικολόγου είναι ότι οι δύο αλλοδαποί άντρες επισκέφθηκαν το δικηγορικό γραφείο έπειτα από εντολή που δόθηκε από άτομο που βρίσκεται στον Κορυδαλλό και με στόχο να τον εκβιάσουν.

Το γεγονός όμως ότι οι δύο άντρες δεν έλαβαν κανένα μέτρο προφύλαξης, αφήνοντας τα πρόσωπά τους σε κοινή θέα, και μην φροντίζοντας ώστε να μην αφήσουν αποτυπώματα ή DNA, έχει βοηθήσει τις Αρχές να βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στον εντοπισμό τους.

Στις έρευνες έχουν συμβάλλει σημαντικά τόσο τα αποτελέσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων όσο και οι φυσικές παρακολουθήσει.

iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News